Gol mašina još nije stigla u Zvezdu, ali Ohi već obećava! Jedva čekam da dajem golove, Pavkov je impresivan

20.11.2021

10:36

0

Autor: 24sedam

Norvežanin nigerijskog porekla stiže kao slobodan igrač

Gol mašina još nije stigla u Zvezdu, ali Ohi već obećava! Jedva čekam da dajem golove, Pavkov je impresivan
20190731mmOmodji - Copyright MN Press

Ohi Omoižuanfo će veoma brzo zadužiti dres Crvene zvezde, a o norveškom napadaču nigerijskog porekla već se dugo priča. Za Molde je već dao 24 gola u 25 ligaških utakmica i nema sumnje da će biti veliko pojačanje za ekipu Dejana Stankovića.

Da je sa Ohijem posao i zvanično završen zna se već nekoliko meseci unazad, pa je u međuvremenu dobio veliki broj poruka od navijača prvaka Srbije.

- Već su učinili da se osećam iskreno dobrodošlim. Baš se radujem što ću da igram i postižem golove za takve navijače. Već sam znao koliko je velika Crvena zvezda i pre potpisa. Kad su me kontaktirali, bez i najmanje sumnje, bez ijednog pitanja, rekao sam samo, da - rekao je u razgovoru za Sportski žurnal Ohi koji u Ljutice Bogdana dolazi kao slobodan igrač.

- Sviđa mi se način na koji Zvezda igra, mislim da mogu mnogo da doprinesem u takvom stilu igre. Uživao sam da gledam igrače kakvi su Katai, Ivanić, Dragović, Kanga. Sviđa mi se i kvalitet Pavkova, njegov završni udarac je zaista impresivan - dodao je Ohi za kraj.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike