Lovci na Vlahovića otvaraju karte! Siti predstavio „super ponudu“!

09.10.2021

13:34

0

Autor: A. Š.

Juventus ima plan za zatvaranje finansijske konstrukcije

Lovci na Vlahovića otvaraju karte! Siti predstavio „super ponudu“!
Copyright Tanjug/Andrea Brešanutti/LaPreše via AP

Izgleda da je spekulacijama došao kraj i da su lovci na Vlahovića krenuli u konkretne korake oko realizacije jednog od najiščekivanijih transfera u predstojećem zimskom ili narednom letnjem prelaznom roku.

Priča srpskog napadača i Fjorentine je ispričana, PSŽ, zasad, iz prikrajka prati razvoj situacije, a ukoliko zaista želi da eventualni odlazak Kilijana Mbapea u Real nadomesti Vlahovićem moraće što pre da krene u konkretne korake. Jer konkurencija ne sedi skrštenih ruku.

Naprotiv, Siti je spremio „super ponudu“ reprezentativcu „orlova“, dok je Juventus ušao u proceduru zatvaranja finansijske konstrukcije potencijalnog posla.

„La Nacione“, koji se poslednjih dana veoma ozbiljno bavi raspletom situacije oko nekadašnjeg đaka Partizana, došao je do saznanja da su „građani“ Vlahoviću spremili ugovor vredan šest miliona evra, bez poreza, po sezoni, uz značajnu proviziju agentima koji brinu o karijeri jednog od najtalentovanijih napadača Evrope.

Na drugom kraju Evrope, takođe, kuju planove kako da dođu do jednog od najtraženijih fudbalera na kontinentu. Prema nekim informacijama Vlahovićeva želja jeste da ostane u Seriji A, što u prvi plan izbacuje Juventus. Međutim, „stara dama“ trenutno nema finansijski kapacitet da zatvori transfer, koji će, uz obeštećenje Fjorentini i Vlahovićevu platu, iznosti preko 100 miliona evra.

Zbog toga su čelnici torinskog velikana odlučili da u januaru prodaju Dejana Kuluševskog, koji bi trebalo da završi u Totenhemu za oko 35 miliona evra, što bi crno-belima dalo prostora da uđu u ravnopravnu borbu za potpis sjanog Srbina.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike