Zvezdina legenda nema dilemu koja je najbolja opcija za nastavak karijere Dušana Vlahovića

10.11.2021

16:18

0

Autor: 24sedam

Vladimir Jugović smatra da je ostanak u Italiji idealno rešenje za mladog Srbina

Zvezdina legenda nema dilemu koja je najbolja opcija za nastavak karijere Dušana Vlahovića
Dušan Vlahović - Copyright MN Press

Kako se bliži januar tako se pojačavaju spekulacije o budućnosti Dušana Vlahovića. Jedna stvar je sigurna, srpski reprezentativac napušta Fjorentinu, a trenutno se najviše piše o trenutku u kojem će doći do rastanka, i, naravno, budućem klubu nekadašnjeg đaka Partizana.

Italijani uglavnom ni ne skrivaju želju da Vlahovića i posle odlaska iz Firence gledaju u Seriji A. Juventus je otvoreno ušao u trku za potpis srpskog vunderkinda, ali problem predstavlja činjenica da čelnici „viole“ reprezentativca „orlova“ žele da prodaju isključivo u inostranstvo.

Zbog toga mediji na Apeninima iz dana u dan pronalaze „saveznike“ u pokušaju da Vlahovića ubede kako je ostanak u Italiji najbolja opcija za nastavak njegove karijere.

- On je inteligentan momak, znaće da donese najbolju odluku za sebe. Naravno, kada bi mene pitao, odgovor bi bio očigledan: preporučio bih mu da ode u Juventus, jedan od dva kluba sa kojima sam osvojio Ligu šampiona i koja će zauvek nositi u srcu – rekao je legendarni srpski fudbaler Vladimir Jugović za „Tutosport“.

Nekadašnji vezista Crvene zvezde i reprezentativac Jugoslavije rekao je kako u Vlahoviću vidi jednog, takođe legendarnog, italijanskog napadača.

MN Press
 

- Dušan je 2000. godište i jako mu dobro ide i u Fjorentini i u reprezentaciji. On je zajedno sa Halandom i dalje napadač koji može da igra i za mladu selekciju. Iskreno, u Vlahoviću vidim pomalo Vijerija, mog nekadašnjeg saigrača iz Juventusa, koji je bio i u Atletiku i Interu.

Smatra Jugović da Juve sigurno neće pogrešiti ukoliko uspe da dođe do Vlahovića.

- Jedna stvar je sigurna: sa Srbima, ondosno igračima sa Balkana generalno, teško može da bude greške. Mi smo ljudi koji se lako adaptiraju na promene. Pogledajte fenomen Korvina (bivši sportski direktor Fjorentine), menadžera koji ima neverovatan nos za talente, kakav je posao napravio sa igračima iz Srbije, ne samo sa Vlahovićem - naglasio je Jugović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike