Loša vest za Srbiju, Lazović ne igra meč godine: Povrede kroje tim Stojkoviću za Portugalce, navijači poručuju - udrite ko Jokić (VIDEO)

10.11.2021

10:05

0

Autor: 24sedam

Fudbaler Verone dobio dozvolu da se vrati u Italiju i nastavi sa oporavkom

Loša vest za Srbiju, Lazović ne igra meč godine: Povrede kroje tim Stojkoviću za Portugalce, navijači poručuju - udrite ko Jokić (VIDEO)
0MMM2277 - Copyright MN Press

Pred fudbalskom reprezentacijom Srbije je najvažnija utakmica u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Orlovi će na noge Portugalu, a pobeda u Lisabonu garantuje direktan plasman na Svetsko prvenstvo naredne godine.

A tu pobedu će izabranici selektora Dragana Stojkovića morati da ostvare nekompletni. Povrede kroje Piksijev tim, a poslednja informacija je da selektor ne može da računa na Darka Lazovića.

Znalo se da je fudbaler Verone došao na okupljanje s povredom, a pregledi su pokazali da mora na pauzu, pa je dobio dozvolu da oporavak nastavi u Italiji.

Ovo nikako nije dobra vest za Orlove, budući da nije preostalo mnogo opcija za poziciju iz desnu aut liniju. Povredu vuče i Filip Đuričić, koji je igrao na tom mestu, pa je zapravo kao rešenje ostao samo Nemanja Radonjić. On opet ima drugi problem - u Benfiki se nije preterano naigrao fudbala u poslednje vreme.

Videćemo kako će Piksi rešiti ovaj problem, viđali smo da ume da istumba tim i da to ispadne prilično dobro, pa nije nemoguće da ponovo sprovede u delo neku od svojih ideja.

Mi mu verujemo, igre Srbije nam daju razlog za to, a na njemu je da izvuče maksimum od svojih izabranika i pokuša da ostvari pobedu koja znači direktan plasman na Mundijal.

Navijači Srbije dobro rasploženi čekaju duel u Lisabonu, a na društvenim mrežama pravi hit je poruka fudbalerima da "budu kao Nikola Jokić i obore rivale", sve uz prigodan video sa NBA parketa.

 

 

Orlovi su trenutno prvi u kvalifikacijama, ali sa utakmicom više od Portugala. Ukoliko ne bude iznenađenja u duelu Portugala i Irske, Srbija će u poslednjem kolu morati da igra na pobedu.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike