Hajde mi lepo da pobedimo Portugalce: Selektor objavio spisak za utakmicu godine

06.11.2021

09:58

0

Autor: 24sedam

Dragan Stojković veruje da njegovi izabranici mogu direktno na Svetsko prvenstvo

Hajde mi lepo da pobedimo Portugalce: Selektor objavio spisak za utakmicu godine
20210327mmMilenk02 - Copyright MN Press

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi, prethodnih dana dobio je divne vesti na privatnom planu.

Naoružan dobro energijom nakon što su mu obe ćerke saopštile da očekuje unučiće, Piksi ozbiljno, najozbiljnije moguće pristupa pripremama za odlučujuću utakmicu u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Računica je jasna, ako ne bude iznenađenja u duelu Irske i Portugala i Ronaldo i drugovi zabeleže očekivanu pobedu. Srbija mora da pobedi.

MN Press
 

A što se mora - mora se. Zna to naš selektor, znaju to i igrači na koje računa za meč godine, koji će 14. novembra biti odigran na stadionu La Luž u Lisabonu.

Piksi je danas saopštio spisak igrača koji će zadužiti reprezentativni dres i pokušati da pobedom obezbede direktan plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru naredne godine.

Na spisku su golmani Predrag Rajković, Marko Dmitrović, Mile Svilar i Vanja Milinković Savić, a još 23 igrača su redom Strahinja Pavlović, Miloš Veljković, Dtefan Mitrović, Uroš Spajić, Matija Nastasić, Nikola Milenković, Nemanja Gu8delj, Nemanja Maksimović, Saša Lukić, Marko Grujić, Uroš Račić, Nemanja Radonjić, Darko Lazović, Andrija Živković, Filip Kostić, Mihailo Ristić, Sergej Milinković Savić, Filip Đuričić, Dušan Tadić, Aleksandar Mitrovič, Dušan Vlahović i Luka Jović

Spisak Portugalaca stigao je još u četvrtak i jasno je da će udariti na Orlove u najjačem sastavu. Fudbaleri Srbije odigraće pre odlučujućeg duela sa Portugalcima i utakmicu sa Katarom, a pred rasplet u kvalifikacijama nalaze se na prvom mestu sa bodom više od poslednjeg rivala u grupi.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike