Legende stale uz Srbina, Barkli i O'Nil bez dileme: Kad me udariš ne okreći mi leđa jer ti stiže odgovor (VIDEO)

10.11.2021

07:29

0

Autor: 24sedam

Slavni asovi složni u oceni da NBA liga nije smela da suspenduje samo Jokića

Legende stale uz Srbina, Barkli i O'Nil bez dileme: Kad me udariš ne okreći mi leđa jer ti stiže odgovor (VIDEO)
profimedia-0293999404 - Copyright Profimedia

Više nego uzbudljiva bila je emisija "NBA on TNT" u kojoj je glavna tema bio haos nastao na utakmici Denvera i Majamija.

Epilog je poznat, Nikola Jokić neće igrati sledeću utakmicu za Denver, a dvojac Hita Moris/Batler kažnjen je sa 50.000, odnosno 30.000 dolara.

Čuveni Čarls Barkli ne slaže se sa ovom odlukom, i to je jasno i glasno rekao još pre nego što je odluka o kazni objavljena.

Profimedia
 

- Za šta suspenzija? Kome suspenzija? Ako suspendujete Jokića morate i Morisa. Možda obojicu na jednu utakmicu - rekao je Barkli, a onda se u priču uključio i legendarni Šakil O'Nil.

Bez ikakve dileme stao je uz našeg košarkaša, složio se sa Barklijem po pitanju kazne, a onda poručio:

- Sviđa mi se to što je Jokić uradio. Prva stvar, kad me udariš ne okreći mi leđa. Ne okreći mi leđa jer ću ti uzvratiti. Slušajte, nemam problem s tim što je Džoker uradio. Da mene neko tako udari postupio ih potpuno isto. Nije bitno da li me taj neko gleda u oči ili ne. Odgovor stiže - rekao je O'Nil.

 

 

Reč je ponovo uzeo Barkli i naglasio veoma bitnu stvar koju su u Americi nekako "zaboravili".

- Gledam na TV kako se ceo dan priča samo o tome. Hajde da budemo jasni. Kao prvo, Moris je započeo sve! Da ponovim to što je Šek rekao... Kad me udariš ne okreći mi leđa! Dolazim po tebe. Ne možeš da udariš nekoga i da mu okreneš leđa!

Barkli je imao i jedno pitanje za sve one koji su odlučili da stanu na stranu Markifa Morisa u sukobu sa Nikolom Jokićem.

- Evo ovako, recite mi šta je to Moris uradio a da ima bilo kakve veze sa košarkom? Ništa! Nula!

Imao je još jednu stvar da doda i O'Nil.

- Kad si veliki, moraš da istrpiš neke faulove. U redu je, fauliraj me, ali ako pređeš granicu faula, očekuj da ću reagovati. Svaki put kada neko tako pretera sa faulom ti jednostavno moraš da uzvratiš i pošalješ poruku svima. To neću tolerisati.

Legende su rekle svoje, rekla je i NBA liga, a poruku koju je Jokić poslao ostatku lige sigurno su svi veoma dobro shvatili. Teško da će se još neko odvažiti da tako prljavo udari na srpskog gorostasa.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike