Portugalci ostali bez najboljeg na svetu, Srbija će ga zauvek pamtiti: Legenda se oprostila od reprezentacije! (FOTO, VIDEO)

10.11.2021

08:11

0

Autor: 24sedam

Čuveni Rikardinjo odlučio da završi priču u nacionalnom timu

Portugalci ostali bez najboljeg na svetu, Srbija će ga zauvek pamtiti: Legenda se oprostila od reprezentacije! (FOTO, VIDEO)
20160322npRicard10 - Copyright MN Press

Imali smo to zadovoljstvo, ma možemo da kažemo i čast, da uživo u Beogradu gledamo jednog od najboljih svih vremena.

Priredio nam je tada trenutke za pamćenje, a o golu koji je dao Srbiji, a za to nagrađen ovacijama naših navijača, pričaće se još dugo.

 

 

Rikardo Felipe da Silva Braga ili Rikardinjo kako ga zna ceo svet, završio je reprezentativnu karijeru. Posle 18 godina igranja za Portugal shvatio je da je vreme za kraj.

 

 

- Ovo je, bez sumnje, bila najsrećnija šetnja u mom životu. Ostvario sam sve o čemu sam sanjao sa dresom svoje zemlje i danas imam priliku da kažem "Hvala" milionima Portugalaca koji su me podržavali, aplaudirali, plakali sa mnom. Na kraju se sve završilo na najbolji način, sa toliko željenim osvajanjem Svetskog prvenstva. Kako sam ponosan što sam Portugalac - poručio je Rikardinjo i zaključio:

 

 

- Odlazim svestan da sam dao sve od sebe do poslednjeg dana i da je ovo najlepši osećaj na svetu. Zatvaram zlatni ciklus sa suzama, ali i osmehom na licu zbog obavljenog posla.

Rikardinjo je za Portugal odigrao 161 utakmicu in postigao 135 golova od koji su mnogi bili spektakularni. A nama kao što već rekosmo, ostaje da pamtimo majstoriju iz beogradske Arene i budemo zahvalni što smo takvog čarobnjaka mogli da vidimo uživo.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike