Ševčenko pravi moćnu Đenovu, dovodi dvojac iz Premijer lige: Siti i Čelsi daju igrače na pozajmicu?

10.11.2021

08:48

0

Autor: 24sedam

Legendarni Ukrajinac došao da spasava italijanski klub i dostavio spisak od četiri imena za januarski prelazni rok

Ševčenko pravi moćnu Đenovu, dovodi dvojac iz Premijer lige: Siti i Čelsi daju igrače na pozajmicu?
profimedia-0619411119 - Copyright Profimedia

Fudbaleri Đenove očajno su počeli sezonu u Seriji A i posle 12 kola imaju samo devet bodova. Pet poraza, jedna pobeda i šest remija učinak je koji je popalio sve alarme, pa se počelo sa rekonstrukcijom.

Prva promena je na mestu trenera, na koje je stigao legendarni Ukrajinac Andrej Ševčenko. Doskorašnji selektor Ukrajine u narednih mesec i po dana pokušaće da izvuče maksimum, a onda da od nove godine krene i sa novim igrački kadrom.

Kako javljaju svetski mediji Ševčenko je već dostavio spisak od četiri fudbalera koje ćeli u januaru. Naravno, svestan je on da Đenova baš nema para za bacanje pa je "nanišanio" imena koja su nezadovoljna u svojim klubovima i koja bi lako mogla da dođu na pozajmicu.

 

 

Najpre je tu špansko krilo iz Milana Samu Kastiljeho, a onda i fudbaler kijevskog Dinama Vitalij Mikolenko. Njih dvojica bi mogla da donesu poboljšanje po bokovima, ali su sledeće dve želje ono što bi trebalo da pravi razliku na terenu.

Obojica dolaze iz Premijer lige, veoma su nezadovoljni statusom u svojim klubovima i minutažom koju dobijaju, pa nije nemoguće da od januara stignu u Đenovu.

Prvi je odlični Oleksandr Zinčenko, koji j zna kako je raditi sa Ševčenkom iz nacionalnog tima. A drugi Čelsijev Amerikanac Kristijan Pulišić, još jedan od potcenjenih i nedovoljno iskorišćenih fudbalera.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Ševčenkove želje su jasne i predate čelnicima kluba, na njima je sada da probaju da završe posao i ubede čelnike Čelsija i Sitija da puste fudbalere na pozajmicu, a na legendarnom Ukrajincu da pokuša da oživi tim i pokrene ga ka sredini tabele, odnosno izvuče iz opasne zone.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike