Partizanov bek svestan hendikepa u Gentu: Sjajno vodi mečeve, daje energiju! Neodstojaće nam Stanojević

02.11.2021

10:50

0

Partizanov bek svestan hendikepa u Gentu:  Sjajno vodi mečeve, daje energiju! Neodstojaće nam Stanojević
Copyright MN Press

Pred meč 4. kola Lige konferencija protiv Genta, levi bek Partizana Ivan Obradović poredi novi duel sa belgijskom ekipom i situaciju koja je prethodila revanšu protiv portugalske Santa Klare. To su, inače, jedine dve ekipe koje su u novoj sezoni uspele da nanesu poraz crno-belima.

- Gledam to kao kad smo igrali prvi meč sa Sanra Klarom. To je bilo "opipavanje pulsa", upoznavanje. Nismo odigrali kako treba u Beogradu, ali imamo novu šansu. Idemo hrabro u Belgiju, nadam se dobrom rezultatu!

Bek Partizana sa petogodišnjim iskustvom igranja u Belgiji kao član Mehelena i Anderlehta kaže da će Gent biti motivisan da završi pobedom ovaj niz utakmica u Ligi nacija:

FK Partizan
 

- Imali su turbulentan start sezone, ali su podigli formu, protiv nas su odigrali onako kako znaju. Posle pobede u kupu izgubili su utakmicu kod kuće od ,"iznenađenja prvenstva” Union Sen Žil. Sigurno i oni žele da odigraju što bolje jer će pobedom definitivno biti prvi. Liga im je fizički mnogo zahtevnija od naše, igrao sam tamo 5-6 sezona. Oni utakmice kao što je ona koju su igrali sa nama igraju svakog vikenda, sve su to dobri timovi. Gent je svakako tim za respekt, bili su šampioni pre 3-4 godine sa ovim trenerom, konstantni su Evropi… Biće zanimljiv meč, nadam se da ćemo mi biti pravi i osvojiti bodove tamo.

Zbog isključenja na klupi neće biti Aleksandra Stanojevića, tako da će njegovu ulogu preuzeti pomoćnik Igor Duljaj:

- Podrška trenera je bitna, on sjajno vodi meč, daje energiju koja nam je potrebna. Nedostajaće nam, ali spremićemo se i nadam se da se neće osetiti njegov izostanak - poručuje Obradović.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: partizan.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike