Štoper Partizana na pravom mestu protiv Čuke: Nije me htelo, ali sad mi se vratilo

01.11.2021

09:16

0

Igor Vujačić svojim pogotkom u nedelju preokrenuo tok utakmice

Štoper Partizana na pravom mestu protiv Čuke: Nije me htelo, ali sad mi se vratilo
Copyright MN Press

U derbiju 15. kola Linglong Tire Super lige Srbije, Partizan je savladao ekipu Čukaričkog, a nove bodove timu, svojim golovima, doneli su odbrambeni igrači: štoper Igor Vujačić i desni bek Marko Živković.

Štoper crno-belih savladao je golmana gostiju udarcem glavom nakon prekida u 33. minutu.

- Bila je veoma zahtevna i teška utakmica, ekipa Čukaričkog zaista je igrala dobro. Mi smo pružili dobru partiju, mislim da su navijači imali šta da vide. Najvažnije je da smo slavili i upisali nova tri boda - rekao je Vujačić, istikavši da je, pored pobede, zadovoljan i svojim doprinosom:

- Što se tiče gola, stvarno sam bio presrećan, videlo se i po mom slavlju. Od početka radimo na treninzima prekide i uvek sam bio blizu da postignem gol, ali nije me htelo. Verovao sam u sebe i sad mi se vratilo. Otvorio sam tešku utakmicu, pomogao timu i stvarno sam srećan, nadam se da će ih biti još!

FK Partizan
 

On dodaje da je posebno zadovoljstvo kod ove utakmice bila i činjenica da je ekipu Čukaričkog, sa klupe, predvodio legendarni igrač Partizana, Saša Ilić, koga je tek sada upoznao.

 - Zaista je velika čast i privilegija upoznati takvu legendu kluba i igrati protiv njega, stvarno mi je srce puno - rekao je Vujačić.

Tim se već sada okreće narednom protivniku, ekipi Genta, sa kojom se sastaje u četvrtak, 4. novembra.

- Sada se okrećemo Gentu! Još jedna teška utakmica u nizu, ali smo pokazali da možemo da igramo protiv njih. Nadam se da ćemo se vratiti u igru za prvo mesto i da ćemo slaviti u Belgiji.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: partizan.rs

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike