"Brđani" još žale za svojim šansama u Humskoj: Golman Partizana je junak utakmice

01.11.2021

13:49

0

Stefan Kovač naglasio nastup "jedinice" crno-belih u duelu sa njegovom ekipom

"Brđani" još žale za svojim šansama u Humskoj: Golman Partizana je junak utakmice
popović - Copyright MN Press

Vezni igrač Čukaričkog Stefan Kovač jedan od je od nekoliko fudbalera koji su u Humskoj dovedeni do očajanja, jer su svoje šuteve već videli u mreži Partizana, ali onda ih je odatle golmanskim bravurama vadio sjajni golman crno-belih Aleksandar Popović.

- Ostaje žal za utakmicom u Humskoj, zaista smo igrali vrlo dobro. Cilj je bio da izađemo visoko, da otežamo organizaciju igre Partizanu što je to više bilo moguće i u tome smo uspevali. Bili smo ravnopravni, u pojedinim trenucima i bolji rival, imali šanse, ali ih na žalost nismo iskoristili. Igrali smo protiv tima koji je vrlo kvalitetan, koji svaku grešku kažnjava, a mi smo to osetili na sopstvenoj koži. I zaista nismo imali sreće, mogli smo, čini mi se i zaslužili, mnogo više od poraza protiv Partizana – istakao je Stefan Kovač.

Mogli su belo-crni da unesu neizvesnost i u drugom poluvremenu, ali je upravo Kovač propustio veliku priliku da smanji rezultat na 2:1.

MN Press
 

- Imao sam odličnu šansu posle centaršuta Čolovića, možda sam i malo slabije zahvatio loptu, ali je išla tamo gde je trebalo. I opet je golman Popović maestralno odbranio, a već sam je video u golu. Nisam mogao da verujem da je golman Partizana i to odbranio, svaka mu čast, momak je bez dileme bio igrač utakmice. I taj podatak dovoljno govori o tome koliko smo namučili velikog rivala.

U razmaku od samo četiri dana Čukarički je odigrao dve dijametralno suprotne utakmice. Posle vrlo lošeg izdanja i eliminacije iz kupa Srbije od Loznice, usledilo je dopadljivo izdanje u Humskoj protiv Partizana.

- Ne sme da nam se ponovi situacija kao protiv Loznice, kad smo potcenili rivala. Izgleda da nas inspirišu velike utakmice, ali jednostavno moramo uvek da budemo na nivou, bez obzira na ime rivala. Na kraju, loš vikend je iza nas, ispali smo iz Kupa Srbije, poraženi smo od Partizana, ali treba da se okrenemo novim izazovima.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: cukaricki.com

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike