Stanojević nešto sluti: Saletu je mesto u Humskoj, nadam se da će biti ovde uskoro

31.10.2021

21:54

0

Trener Partizana o emocijama koje je doneo povratak trenera Čukaričkog u Humsku

Stanojević nešto sluti: Saletu je mesto u Humskoj, nadam se da će biti ovde uskoro
sale - Copyright MN Press

Aleksandar Stanojević je nedavno rekao da mu se ne čini baš mogućim ostanak u Partizanu posle ove sezone, jer je taj izazov za njega više od običnog posla, traži ogromnu energiju i donosi emotivno pražnjenje, koje troši čoveka.

Na sve to što je nedavno rekao u svom obraćanju navijačima, večeras je posle meča sa Čukaričkim rekao da je Saši Iliću mesto u Humskoj i da očekuje uskoro njegov povratak u matični klub. Sve se to, međutim, u ovom trenutku izgleda mnogo daleko za navijače crno-belih , koji žele uživaju u ovim momentima. Partizan je ostvario 14. pobedu, savladan je Čukarički, ali uz mnogo povreda i problema u igri.

- Teška utakmica! Oni su izutetna ekipa, mislim da je evropska utakmica, jakog tempa sa obe strane. Odavno nismo odigrali ovako zahtevnu utakmicu, tako da sam ponosan na svoje igrače i kako su izneli meč do kraja. Znate, neki igrači su na granici zbog tolikog broja utakmica, zato odavno nisam bio zadovoljniji sa svime što su pokazali protiv jedne izvanredne ekipe - rekao je Stanojević.

Holender, Marković, Šćekić, pa Zdjelar, svi su van stroja i pod znakom pitanja za meč u Gentu.

MN Press
 

 

- Mnogo problema smo imali. Miletića nismo ni planirali, jer on ima neku lakšu situaciju, dosta problema smo imali. Najviše nas je poremetila povreda Zdjelara. Nismo imali neka rešenja, ali na kraju je ušao Lola Smiljanić i nekako je izdržao na toj poziciji. Bili smo ofanzivni, muški smo sve to izdržali i stvarno sam presrećan.

Konačan spisak putnika znaće se možda već u ponedeljak:

- Ne, znam još ko će putovati! Zdjelar ima sutra snimanje, pa ćemo sačekati rezultate.

O suparniku kojem je nekada bio saigrač i trener, Stanojević je rekao:

- Neobično za sve nas. Videla se jedna posebna emocija. Navijači su došlki u jednom lepom broju da to isprate, mnogo im hvala na podršci. Emotivno je bilo i za Saleta, emotivno i sve nas. Pokušali smo to da izbegnemo, da se fokusiramo samo na utakmicu, ali nismo uspeli, jer Saša Ilić je Saša Ilić! Videli ste kako mu igra ekipa. Ovde je njegovo mesto i nadam se da će biti ovde uskoro - završio je Stanojević.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike