Terzić, junak pobede Partizana: Dao sam dva gola, ali najvažnije da smo i dalje prvi na tabeli

25.10.2021

09:44

0

Autor: M. N.

Mladi fudbaler ističe da mu je želja da svakog dana napreduje kao igrač

Terzić, junak pobede Partizana: Dao sam dva gola, ali najvažnije da smo i dalje prvi na tabeli
pfc2 - Copyright FK Partizan

Fudbaleri Partizana ostvarili su važnu pobedu na gostovanju TSC-u, a junak je bio mladi fudbaler Nikola Terzić koji je bio strelac dva gola. 

- Postigao sam dva gola, ukupno četiri u prvenstvu i to svaki iz prelepih akcija mojih saigrača. Imamo naš stil igre, stalno smo opasni, ulazimo u dosta šansi i dajemo golove, što je najbitnije. Dobro sam se osećao, a šef Stanojević je čestitao celoj ekipi. Osvojili smo veoma bitna tri boda i treba da nastavimo u ovakvom ritmu - kazao je Terzić za klupski sajt.

On smatra da su ova tri boda izuzetno bitna za samopouzdanje i da ostanu prvi na tabeli.

- Svaka utakmica nam je važna. Igrali smo protiv jako dobre ekipe, organizovane, sa dosta iskusnih igrača, na novom stadionu i u lepom ambijentu. Ovo je jako važna pobeda. Na prvom smo mestu na tabeli, u svaku utakmicu ulazimo kao da je najvažnija. Nadamo se da ćemo zadržati tu poziciju do kraja prvenstva.

Talentovani fudbaler ističe da mu mnogo znači svaki trening na kojem može dosta da se nauči.

- Uvek ima mesta za napredak, pogotovo kod nas mladih igrača. Svaki trening nam je bitan da upijamo ono što nam pričaju treneri i saigrači. Tako nam je sve lakše, bolje smo postavljeni na terenu, bolje odluke donosimo, naravno da uvek ima mesta za napredak - zaključio je Terzić.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike