Rikardo i Terzić za radost crno-belih u Bačkoj Topoli: Golovi Partizana u dobijenom derbiju protiv TSC (VIDEO)

24.10.2021

15:55

0

Rikardo i Partizanov "bonus" nisu grešili protiv ekipe TSC

Rikardo i Terzić za radost crno-belih u Bačkoj Topoli: Golovi Partizana u dobijenom derbiju protiv TSC (VIDEO)
pfc5 - Copyright FK Partizan

Fudbaleri Partizana ostvarili su važnu pobedu rezultatom 1:3 (1:3) u meču sa četvrtoplasiranim timom Superlige, ekipom TSC na njihovom terenu.

Utakmica je rezultatski odlučena već u prvom poluvremenu zahvaljujući sjajnoj partiji najboljeg strelca lige Rikarda Gomeša, koji je postigao gol u 12. minutu za izjednačenje, da bi se posle toga istakao i dodavanjem za vođstvo koje je bilo delo odličnog Nikole Terzića.

 

https://www.youtube.com/watch?v=wyUXtqpfDnw

 

Partizanov "bonus" je postavio konačnih 1:3 u 36. minutu, ali je ponovo najvažniji posao odradio Rikardo kada je varkom tela i propuštanjem lopte do Natha ostavio kapitena selekcije Izraela da šutira ka golu Filipovića. Terzić je samo pritrčao i odbitak smestio u mrežu.

Do kraja utakmice bilo je sporadničnih pokušaja da se rezultat promeni, ali jednom staviva kod šuta Mihajla Banjca, a onda i par fenomenalnih odbrana Nemanje Stevanovića, sprečile su domaće da smanje zasluženo vođstvo crno-belih.

Kolo će biti kompletirano kada svoje utakmice odigraju Vojvodina i Radnički iz Kragujevca, odnosno Crvena zvezda i niški Radnički.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: D. P.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike