Krstajić nije više trener TSC: Da li će na njegovo mesto doći Lalatović?

19.10.2021

12:24

0

Bivši selektor Srbije dobio otkaz zbog loših rezultata

Krstajić nije više trener TSC: Da li će na njegovo mesto doći Lalatović?
treneri - Copyright MN Press

Bivši selektror Srbije Mladen Krstajić je ponovo slobodan trener! Prema pisanju "Telegrafa" mladi stručnjak i uprava kluba TSC iz Bačke Topole sporazumno su se danas razišli, jer je uprava bila nezadovoljna sa tri poraza u četiri poslednja kola, dok su igrači bili nezadovoljni odnosom koji su imali sa stručnim štabom..

Krstajić je došao u TSC u januaru ove godine, nakon smrti Zoltana Saba. Četvrtoplasirani tim Superlige pripremao se za nedeljni meč sa vodećim Partizanom, ali će ekipu na derbiju voditi drugi stručnjak. Mediji već spekulišu da bi tu dužnost od Krstajića mogao da nasledi Nenad Lalatović, koji je za vikend dobio otkaz u Saudijskoj Arabiji.

Krstajiću je ovo bio prvi trenerski posao u klubu. On je na početku trenerske karijere bio pomoćnik u stručnom štabu selektora Slavoljuba Muslina, a kasnije je po njegovom smenjivanju preuzeo posao stratega "orlova".

Posle neuspeha na Mundijalu u Rusiji, gde je takmičenje završeno posle mečeva u grupnoj fazi, započeo je ciklus utakmica u kvalifikacijama za EP 2020. Katastrofalni poraz (5:0) od Ukrajine u junu 2019. godine koštao ga je daljeg ostanka na kormilu nacionalnog tima.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike