Ko nas posvađa ovako!? Bivši zvezdaš nada se pobedi Genta u Humskoj!

21.10.2021

13:51

1

Belgijski tim imaće sigurno jednog navijača večeras u Humskoj

Ko nas posvađa ovako!? Bivši zvezdaš nada se pobedi Genta u Humskoj!
anic - Copyright MN Press

Bivši fudbaler Crvene zvezde i nekadašnji mladi reprezentaivac Darko Anić rekao je za portal Genta da se nada pobedi njihove ekipe u večerašnjem duelu (21.00, Arena Sport 1) sa Partizanom.

Izgleda da se navijanje za srpske klubove po nacionalnoj osnovi više ne podrazumeva, čak nije ni poželjno. Da stvar bude još čudnija Anić je u Gentu proveo samo godinu dana, u sezoni 2001/2002, ali i to je bilo dovoljno da mu belgijski klub bude bliži od Partizana.

- Sigurno će biti jedna teška utakmica. Mislim da će biti bolja od one prošle godine kada je Gent igrao protiv Crvene zvezde. Ja bih, naravno, voleo da vidim jednu dobru utakmicu Genta i njegovu pobedu protiv Partizana - rekao je Darko Anić za KAA Gent "jutjub" kanal..

- Partizanovi navijači vole kada im u goste dolazi dobar tim. Takođe, kao što svi znamo, biće to meč za prvo mesto u grupi. Naravno, svi u Srbiji bi voleli da to bude Partizan i ja misli da će biti dobra atmosfera, očekujem posetu između deset i petnaest hiljada ljudi. Biće to borbena utakmica i za navijače na stadionu i za one pred TV, ali se nadam da ćemo na kraju biti mi srećni i da će rezultat biti dobar za Gent.

U nastavku intervjua Anić je ipak malo povukao ručnu i konstatovao realnost da će i Partizan, uz Gent otići u drugu rundu takmičenja.

- Očekujem veliku borbu. Mislim da će se i Partizan i Gent na kraju plasirati dalje u takmičenje i mislim da neće biti mnogo važno ko će biti prvi, ko drugi i da će nam svima biti lepo što gledamo tu utakmicu.

Međutim, neće biti svejedno da li će se u drugu rundu ići sa prve ili druge pozicije. Bolje plasirani tim ide direktno u žreb za prvu elimancionu rundu, dok će drugoplasirani igrati sa trećeplasiranim ekipama iz Lige Evrope baraž mečeve.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: D. P.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike