Belgijanci svesni šta ih čeka u Humskoj: Igraćemo u kotlu u kome će se dizati velika buka

20.10.2021

20:09

0

Autor: A. Š.

Trener Genta najavio okršaj s Partizanom

Belgijanci svesni šta ih čeka u Humskoj: Igraćemo u kotlu u kome će se dizati velika buka
profimedia-0638939569 - Copyright Profimedia

Evropska jesen nastavlja se na crno-beloj strani Topčiderskog brda. Debitantsko učešće u Ligi konferencija fudbaleri Partizana otvorili su pobedama protiv Anortozisa i Flore, a u četvrtak (21.00) ih očekuje prvi veliki izazov u grupnoj fazi novoformiranog UEFA klupskog takmičenja.

Na stadion u Humskoj sutra stiže Gent, glavni konkurent za prvu poziciju i direktan plasman u osminu finala Lige konferencija.

- Prvo mesto pravi razliku. Naravno, više bih voleo da budemo prvi. Ako budemo drugi morali bismo da igramo dodatne dve utakmice, što nam ne ide u prilog – rekao je u najavi meča trener belgijskog predstavika Hejn Vanhazebruk.

Strateg Genta je svestan šta njegove izabranike očekuje na Topčiderskom brdu.

- Biće to teška utakmica, na nivou Lige Evope. Partizan je navikao da pobeđuje. Igraćemo u kotlu u kome će se dizati velika buka. Atmosfera može da utiče na meč - rekao je Vanhezebruk.

To, naravno, ne znači da će se fudbaleri Genta predati bez borbe.

- Došli smo po tri boda, a da li ćemo uspeti u svojim namerama videćemo, potrudićemo se. Za naš tim ovo je važan meč. Nemam mnogo iskustva u Evropi, ali klub je ispred svakog pojedinca, važno je kao tim da ostvarimo dobar rezultat – rekao je fudbaler Genta Džozef Okumu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike