Vlasnici Njukasla ponosni na jednog jedinog fudbalera: Samo krilni napadač ne mora da brine za budućnost (VIDEO)

19.10.2021

11:03

0

Nova direktorka "Svraka" Amanda Stejvli između redova najavila totalnu rasprodaju igračkog kadra

Vlasnici Njukasla ponosni na jednog jedinog fudbalera: Samo krilni napadač ne mora da brine za budućnost (VIDEO)
profimedia-0273102326 - Copyright Profimedia

Novi vlasnici, nova uprava i stari rezultati. Takvo je stanje u Njukaslu ovih dana.

Od euforije među navijačima zbog činjenice da su u klub stigli arapski milioni do otrežnjenja kada gledaju svoje ljubimce na utakmicama.

Svima je jasno da se promene neće osetiti preko noći, a još jasnije je da nas počev od januara očekuje velika rekonstrukcija igračkog kadra Njukasla.

Među fudbalerima ovog premijerligaša zbog toga je nešto drugačija atmosfera jer svaki od njih oseća da bi mogao da dobije zahvalnicu i ispisnicu iz kluba.

Tanjug/AP Photo/Scott Heppell
 

Direktorka Amanda Stejvli jednog od njih umirila je poslednjim izjavama. Jasno i glasno je rekla na koga na Sent Džejms Parku ozbiljno računaju u budućnosti.

Reč je o krilnom napadaču Alanu Sen-Maksimanu, momka koji je zaslužan za polovinu od deset golova Njukasla u sezoni. Dva je dao sam, a tri puta je imao ulogu asistenta. Ne treba naglašavati da je počeo i završio svaki meč u dosadašnjem delu sezone.

 

 

Nakon takvih pohvala Amanda Stejvli je upitana i da li to znači da će novi Njukasl biti "građen" oko francuskog fudbalera, odnosno hoće li on biti centralna figura u budućnosti:

- Ne želim to da komentarišem u ovom trenutku. Ono što mogu da kažem je da je poseban i jedinstven. Veoma talentovana zvezda. Nama je čast što igra za Njukasl!

Januar nije toliko daleko, a situacija na tabeli pokazuje da će nove gazde Njukasla morati brzo da reaguju kako ne bi ispalo da su stotine i stotine miliona uložili u klub koji će da ispadne iz Premijer lige.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: G. F.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike