London čeka Srbina: Jović privodi kraju agoniju u Madridu

19.10.2021

08:57

0

Srbin na meti ekipe sa stadiona "Emirejts"

London čeka Srbina: Jović privodi kraju agoniju u Madridu
Copyright Tanjug/AP/Manu Fernandez/

Srpski reprezentativac Luka Jović odbrojava poslednje mesece u Madridu, jer mu po svemu sudeći tokom zime sledi još jedan odlazak iz Reala.

Prema pisanju španskog portala "fichajes.net", bivši centarfor Crvene zvezde pojačaće Arsenal, budući da "tobdžije" traže zamenu za Fracnuza Aleksa Lakazeta, kojem u junu ističe ugovor.

Izvori ovog portala još nisu definisali način na koji bi Real i londonski klub poslovali u slučaju transfera srpskog fudbalera.

U igri je pozajmica, ali i momentalni otkup, s tim da uprkos lošem Jovićevom snalaženju u španskoj prestonici, Englezi ne bi mogli da očekuju kupovinu ispod cene.

Jović je u julu 2019. godine za 60.000.000 evra došao na "Santjago Bernabeu" iz Ajntrahta, tako da bi još jednog centarfora morali da kupe za iznos od 50.000.000 evra, koliko su dali i za dovođenje Lakazeta iz Liona.

Jović je trenutno povređen i večeras neće igrati u Kijevu protiv Šahtjora. Sa druge strane, Arsenal se trenutno nalazi na 12. mestu i posle osam rundi u Premijer ligi već zaostaje osam bodova za gradskim rivalom i vodećim timom, ekipom Čelsija. "Tobdžije" su u šampionatu postigli sedam golova, a primili 12, pa se već sada može naslutiti kakav posao čeka Jovića u ekipi španskog stručnjaka Mikela Artete.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: D. P.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike