Dragović o svom idolu Vidiću: Hteo sam sliku sa njim, ali sam se uplašio da će mi otkinutu glavu!

13.10.2021

15:01

0

Autor: M. N.

Defanzivac Zvezde ima želju da se upozna sa fudbalskom legendom

Dragović o svom idolu Vidiću: Hteo sam sliku sa njim, ali sam se uplašio da će mi otkinutu glavu!
dsds - Copyright MN Press

Defanzivac Crvene zvezde Aleksandar Dragović priznao je da mu je fudbalski idol Nemanja Vidić, otkrivši jedan događaj sa bivšim kapitenom "Orlova".  

- Nažalost, nisam imao prilike da se sretnem s njim van terena. Tokom 2011. dok sam nastupao za Bazel, igrali smo protiv Junajteda u Ligi šampiona. Pobedili, i izbacili smo ih iz takmičenja. Zato se nisam usudio da pričam sa njim. Bio sam uplašen da će mi otkinuti glavu - otkrio je Dragović.

Fudbaler Zvezde veruje da će imati priliku da se napokon upozna sa Vidićem, pogotovo što njegov sin nosi crveno-beli dres u mlađim kategorijama. 

- Njegov sin sada igra u mlađim timovima Crvene zvezde. Nadam se da će njegov tata jednom svratiti u klub i da ću porazgovarati s njim. On i Serhio Ramos su jedina dva fudbalera od kojih bi tražio da se fotografišemo.

On je napravio paralelu između Vidića i Ramosa i zašto su za njega njih dvojica najbolji defanzivci na svetu.

- Ramos je neverovatan štoper i u isto vreme odličan je u napadu. Mislim da je dao više golova nego što sam ja igrao utakmica u poslednjih pet godina. Što se tiče Vidića, njegova želja na terenu i kako je ulazio u svaki duel su za svako poštovanje - zaključio je Dragović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike