Hteo sam Mesija, moj san je trajao cela tri sata: Simeone tražio pomoć od Suareza

12.10.2021

15:39

0

Argentinac želeo zemljaka u timu

Hteo sam Mesija, moj san je trajao cela tri sata: Simeone tražio pomoć od Suareza
profimedia-0628917981 - Copyright Profimedia

Lionel Mesi završio je u PSŽ nakon odlaska iz Barselone, a nema dana da se ne pojavi neko i kaže kako je "malo falilo" da Argentinac završi u nekom drugom klubu.

Uglavnom se radi o spekulacijama i "rekla - kazala" varijantama, ali kad menadžer lično prizna da je letos razmišljao o Mesiju, onda je to prilično jaka stvar.

A Dijego Simeone, Argentinac sa klupe Atletiko Madrida je saopštio upravo to. Imao je ideju da angažuje Mesija. I to preko posrednika, Leovog bivšeg saigrača i velikog prijatelja koji nosi dres "jorgandžija".

Tanjug/AP Photo/Gustavo Garello/
 

- Kada je postalo jasno da Mesi napušta Barselonu pozvao sam Luisa Suareza - rekao je Simeone za Ole, pa pojasnio:

- Uz sve poštovanje, nisam ja bio taj koji je direktno pozvao Lea. Kontaktirao sam Suareza da pitam kako je, da li bi hteo da dođe kod nas... Da li postoji i minimalna mogućnost da napravimo taj transfer?

Da li je došlo do razgovora Suareza i Mesija nije poznato, ali se zna da Simeone nije morao previše sebe da potroši na razmišljanje od jednom od najboljih fudbalera današnjice.

- Vreme u kom sam sanjao da bi Mesi mogao da dođe u Atletiko potrajalo je samo tri sata. Već tada je PSŽ bio opsednut idejom da potpiše ugovor sa njim - zaključio je Simeone.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: G. F.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike