Postoje problemi sa Vlahovićem van terena, ali on je veliki profesionalac

10.10.2021

10:44

0

Autor: M. N.

Trener Fjorentine Vićenco Italijano ima ogromno povrenje u srpskog fudbalera

Postoje problemi sa Vlahovićem van terena, ali on je veliki profesionalac
profimedia-0633428286 - Copyright Profimedia/Giuseppe Maffia/Maffia/UK Sports Pics/SIPA

Dušan Vlahović je doneo pobedu Srbiji protiv Luksemburga, ali bivši igrač Partizana i dalje je u centru pažnje italijanske javnosti, nakon što je odbio da produži ugovor sa Fjorentinom.

Tim povodom oglasio se i njegov trener Vićenco Italijano, koji je priznao da postoje neki problemi na relaciji Fjorentina-Vlahović, ali da to neće uticati na partije Srbina u nastavku sezone.

- Dušan je ozbiljan profesionalac. Ugovor mu traje još dve godine i on će sigurno dati sve od sebe za Fjorentinu. Verujem da će svaki put kada bude izašao na teren on uložiti veliki trud, kao što to uvek i čini. Nadam se da problemi van terena neće "umešati svoje prste", i... na tome bih se zaustavio - kazao je Italijano.

Trener Fjorentine smatra da je nelogično pričati o dolasku nekog novog igrača umesto Vlahovića.

- Stvarno nema smisla da sada pričamo kako ćemo Dušana da zamenimo već u prvom narednom prelaznom roku, koji nam stiže za tri meseca. Uostalom, imamo u ekipi i Aleksandra Kokorina, pokušavamo da i od njega izvučemo maksimum. On i Vlahović su tandem, mada nije nemoguće da potražimo i neka druga rešenja - zaključio je Italijano.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike