Ponovo koronavirus u Zvezdi: Rišairo se zarazio pri povratku iz Bugarske

08.10.2021

11:24

0

Autor: M. N.

Trener crveno-belih Dejan Stanković nikako da ima kompletan tim

Ponovo koronavirus u Zvezdi: Rišairo se zarazio pri povratku iz Bugarske
mn press - Copyright MN Press

Problemi oko koronavirusom se nastavljaju u Crvenoj zvezdi. Samo što su se oporavili Borjan, Katai, Degenek i Dragović, sada je pojavila vest da se zarazio i Rišairo Živković.

Inače, on nije bilo u kombinaciji za utakmicu sa Metalcem, a razlog je što je i kod njega po povratku ekipe iz Bugarske konstatovana koronavirus.

Prema prvim informacijama nije reč o ozbiljnijem problemu i simptomima, ali kao i ostali koje je zadesila ta bolest ostaće van takmičarskog kruga 14 dana.

Skoro polovina tog perioda je prošla, pa bi tokom sledeće sedmice u slučaju negativnog testa i lekarske dozvole mogao i da se vrati treninzima.

Zbog koronavirusa utakmicu sa Ludogorecom propustili su Aleksandar Dragović, Milan Borjan, Aleksandar Katai i Miloš Degenek, oni su ranije zaraženi od Rišaira Živkovića i moguće je da neko od njih bude u kombinaciji za meč sa Kolubarom 16. oktobra.

Ipak, realnije je da propuste meč i povratak zabeleže pet dana kasnije u Danskoj na gostovanju Mitilendu u trećem kolu grupne faze Lige Evrope.

Živkovića sada virus sprečava da uđe u bolji ritam u novom klubu, još čeka na prvi gol.

Imao je i maler da se povredi uoči večitog derbija, kad se zagrevao za ulazak protiv Partizana, osetio je ponovo bol i nije mogao da pomogne. 

Za sada mu je najveći izazov bio start na meču sa Bragom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike