Dini opleo po Iviću: On je prvi trener od koga ništa nisam naučio, sve nas je omaložavao

06.10.2021

19:09

0

Autor: M. N.

Engleski fudbaler ima samo kritiku na rad srpskog stručnjaka

Dini opleo po Iviću: On je prvi trener od koga ništa nisam naučio, sve nas je omaložavao
dini - Copyright Profimedia

Fudbaler Votforda Troj Dini u svojoj autobiografskoj knjizi "Iskupljenje" u jednom delu se dotakao i srpskog trenera Vladimira Ivića, koji je bio na klupi tog kluba samo pet meseci..

Poznato je da njih dvojica nisu bili u dobrim odnosima, i da je baš razlog njegove smene sukob sa Dinijem.

- Nisam uspao da se adpatiram na njegov stil treniranja, a to su mi rekli i drugi igrači. Za svojih 13 godina koliko sam profesionalac prvi put da ništa nisam naučio od trenera. Jednostavno nismo bili na istoj talasnoj dužini - istakao je Dini. 

Legenda Votoforda smatra da nije uživao u takvom vođenju fudbala i da se sam sebi gadio zbog toga.

- Ljudi nisu uživali u svom fudbalu, a on je počeo sve više da nas pritiska. Počeo je da nas ugnjetava. Imamo najbolji posao na svetu, plaćeni smo pravo malo bogatsvo za igranje fudbala i treniramo četiri ili pet časova dnevno, a imate osobu koja čini da se osećate kao da niste dovoljno dobri da biste bili tu gde jeste i da sve radite pogrešno. Što se tiče analize utakmica, on je secirao sve, do najsitnijih detalja. Trebalo bi mu 45 minuta da prođe kroz sedam ili osam isečaka. Izašli biste iz sobe i neko bi se okrenuo prema vama i rekao: 'Bože, ja sam sra*je'. Znao je da učini da se osećaš grozno - zaključio je Dini.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike