Legenda Partizana neće da počini „najveći greh“!

25.09.2021

18:55

0

Autor: A. Š.

Vladimir Ivić odbio ponudu grčkog velikana

Legenda Partizana neće da počini „najveći greh“!
Copyright MN Press

Srpski trener Vladimir Ivić dobio je još jednu zanimljivu ponudu i još jednom je rekao NE. Mladi srpski strateg, koji je bez posla od decembra prošle godine, kada se rastao sa Votfordom, strpljivo čeka pravu ponudu i bez mnogo razmišljanja se zahvaljuje, pre svega kiparskim i grčkim klubovima, koji su minulih meseci pokazali interesovanje za njega.

Grčki mediji pišu da je legendarni vezista Partizana nedavno dobio veoma interesantnu ponudu jednog tamnošnjeg velikana, ali je sve utihnulo već posle prvog kontakta.

Naime, radilo se o pozivu iz Arisa, čiji su čelnici posle lošeg starta sezone (remi i poraz u prva dva kola), krenuli u potragu za novim trenerom. Izbor je pao na Ivića, ali se on ljubazno zahvalio, poručivši im da karijeru želi da nastavi u drugoj zemlji.

Ipak, ne treba smetnuti sa uma da je nekadašnji reprezentativac, pored Partizana, visoko kotiran i u očima navijača PAOK, s kojim je ostvarivao sjajne rezultate, što kao igrač, a kasnije i trener, pa je sigurno i ta činjenica imala uticaj da se zahvali na ponudi „omraženom“ gradskom rivalu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike