Srbin je na ceni, ali neće da radi bilo gde: Vladimir Ivić odbio da sedne na klupu nacionalnog velikana

28.08.2021

05:28 >> 07:46

0

Autor: Adam Štulić

Mladi strateg pažljivo bira gde će nastaviti karijeru

Srbin je na ceni, ali neće da radi bilo gde: Vladimir Ivić odbio da sedne na klupu nacionalnog velikana
Copyright Vladimir Ivić foto: Profimedia

Bez posla je Vladimir Ivić od decembra prošle godine, kada se rastao sa Votfordom, ali mu se očigledno ne žuri da se vrati na posao po svaku cenu.

Pažljivo bira mladi srpski strateg u kojoj će sredini nastaviti karijeru, verovatno i zbog ne baš sjajnog iskustva sa tadašnjim članom engleskog Čempionšipa, čiji čelnici nisu imali previše strpljenja, iako rezultati nisu bili u tolikom raskoraku sa zacrtanim klupskim ciljevima.

Kako bilo, nekadašnji trener PAOK i Makabija iz Tel Aviva očekuje „poziv koji se ne odbija“ i u međuvremenu se zahvaljuje, pre svih, Kipranima, koji u ovom trenutku najviše žele da ga angažuju.

Pošto je Apolon iz Limasola „dobio zahvalnicu“, sreću su okušali čelnici tamnošnjeg velikana APOEL, koji užurbano radi na pronalasku novog trenera, kako bi mogao da se rastane sa Pursatidisom, koji je na startu novog šampionata doživeo debakl od Pafosa (4:0).

Pročitajte još

Predsenik kluba iz Nikozije, koji je najsjajnije trenutke istorije doživeo sa Ivanom Jovanovićem na klupi, zbog toga je pokušao da ubedi Ivića da se lati posla, ali je veoma brzo dobio negativan odgovor od nekadašnjeg veziste Partizana.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike