Ivić priznao da mu je Partizan jedini klub u srcu, dotakao se ponude Juventusa, ali nije hteo da otkrije zbog čega je dobio otkaz u Votfordu

14.07.2021

19:31 >> 19:35

0

Autor: Milan Nastić

Iskusni stručnjak otvoreno o svojoj fudbalskoj i trenerskoj karijeri

Ivić priznao da mu je Partizan jedini klub u srcu, dotakao se ponude Juventusa, ali nije hteo da otkrije zbog čega je dobio otkaz u Votfordu
Copyright Profimedia.rs

Srpski trener Vladimir Ivić za grčki sajt Sport24 otkrio je da je od malih nogu veliki navijač Partizana.

Navijač sam Partizana od kada znam za sebe. To mi je preneo otac, i to se nije promenilo ni dan danas. Samo taj klub mi je ostao u srcu, svi ostali u kojima sam igrao ili bio trener bili su posao i tu sam bio 100 odsto prefsionalac, ali u srcu mi je samo Partizan – poručio je Ivić.

Iskusni stručnjak se osvrnuo i na svoju fudbalsku karijeru, otkrivši da je čak imao i ponudu Juventusa.

Pročitajte još

– Istina je da sam tada imao ponudu Juventusa. Ali bilo je to nezgodan trenutak, jer sam te 1998. godina tek došao u Partizan. To je bila poslednja godina Kupa pobednika kupova i igrali smo protiv Lacija. Lacio je tada bio izuzetno moćna ekipa, prvu utakmicu smo igrali u Italiji i odigrali smo 0:0, dok smo u drugom meču poraženi sa 3:2 u Beogradu.

Poslednju sezonu je proveo na klupi Votforda i na iznenađenje svih dobio je otkaz, a svi to povezuju sa njegovim sukobom sa zvezdom tima Trojem Dinijem.

– Svi se pitaju zašto je došlo do razlaza. Ne želim da pričam na tu temu, šta se konkretno desilo i zašto je saradanja prestala. Smatram da sam do tog trenutka dobro radio svoj posao, bili smo peti u Čempionšipu, a nedelju dana pre nego što sam otpušten, dobio sam nagradu za najboljeg trenera meseca – zaključio je Vladimir Ivić.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike