Bomba u Votfordu, novi trener je osvajač Premijer lige: Ranijeri se vratio na Ostrvo

04.10.2021

14:04

0

Italijan vodio Lester do senzacije pre pet godina

Bomba u Votfordu, novi trener je osvajač Premijer lige: Ranijeri se vratio na Ostrvo
Copyright Profimedia

Kada se klub koji vodiš posle sedam odigranih kola nalazi na 15. mestu Premijer lige sa samo sedam osvojenih bodova, logično je i očekivano da ti se sprema otkaz.

Znali su to svi u Votfordu i oko kluba, znao je to i dosadašnji menadžer Ćisko Munjoz. Zato se niko nije iznenadio kada je dobio otkaz.

Ono što je sve iznenadilo je izbor novog menadžer. "Stršljenove" će, kako prenose italijanski mediji, ubuduće voditi čovek koji je tvorac najvećeg čuda u Premijer ligi!

Klaudio Ranijeri seda na klupu Votforda. Menadžer, koji se proslavio na Ostrvu kada je 2016. godine odveo Lester do šampionske titule, označen je kao spasilac kluba, koji je u poslednjih sedam godina promenio 11 trenera!

 

 

Ukoliko se natpisi Italijana obistine, Ranijeri će imati paklen raspored u prvih osam utakmica. Redom će Votford voditi u duelima sa Liverpulom, Evertonom, Arsenalom, Mančester junajtedom, Lesterom, Čelsijem i Mančester sitijem.

Da se čelnici kluba ne mogu pohvaliti strpljenjem, ali ni nekim preterano pametnim poslovanjem svojevremeno su na svojoj koži osetila i dva srpska stručnjaka. Slaviša Jokanovć je ekipu vodio od oktobra 2014. do juna 2015. godine, a Vladimir Ivić od avgusta do decembra prošle godine.

Klaudio Ranijeri je osim pomenutog Lestera vodio vrhunske klubove poput Čelsija, Atletika, Juventusa, Rome, Intera... a bio je i selektor Grčke pre dolaska u šampionski tim Premijer lige.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: G. F.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike