Liverpul sproveo istragu: Naći ćemo ko je pljunuo čoveka iz Sitija, kazna će biti prava (FOTO)

04.10.2021

08:56

0

Mrlju na sjajan derbi bacio neko od navijača

Liverpul sproveo istragu: Naći ćemo ko je pljunuo čoveka iz Sitija, kazna će biti prava (FOTO)
Copyright Profimedia

Premijer liga nikada u skorijoj istoriji nije bila ovoliko uzbudljiva kao sad.

Igra se dobar fudbal, uživa se u majstorijama fudbalera. Dovoljno govori i podatak da je razlika između prvih šest klubova na tabeli samo dva boda, odnosno da lidera i 15. tim Votforda deli devet poena, praktično tri utakmice.

Biće napeto ove sezone na Ostrvu, videli smo to i u fenomenalnom derbiju između Liverpula i Mančester sitija (2:2). Videlo smo dva vođstva domaćina, pravu fudbalsku magiju Mohameda Salaha, "praćku" Kevina de Brujnea. Stvarno je bilo milina za gledati.

I u svemu se našao neko ko će to da pokvari. Zasad nepoznata osoba, pristalica Liverpula pljunula je jednog od članova stručnog štaba Mančester sitija.

Klub sa Enfilda odmah je reagovao, dao se u potragu za izgrednikom, a kako se može čuti sve je snimljeno, pa će i potraga biti olakšana. Ali će kazna biti oštra, poručuju ljudi iz Liverpula.

 

 

Incident je prokomentarisao i menadžer Sitija Pep Gvardiola, koji je pokazao kakav gospodin ume da bude.

- Ne znam šta se dogodilo. Čuo sam da postoji problem sa navijačem i jednim od naših članova. Siguran sam da će, ako je to istina, Liverpul preduzeti prave mere i kazniti tu osobu. Liverpul je mnogo veći od ponašanja pojedinaca. Ništa od toga neće promeniti moje mišljenje o ovom klubu - rekao je Gvardiola pa podsetio na "Loš provod" iz prethodnih sezona:

- Pre dve, tri godine bilo je slično. Došli smo ovde i razbili su nam autobus. Ali to su pojedinci, to nije Liverpul. Uvek mi je zadovoljstvo da dođem na ovaj stadion. Čast je igrati utakmice u ovakvoj atmosferi.

Posle sedam odigranih kola Liverpul se nalazi na drugom mestu Premijer lige sa bodom manje od vodećeg Čelsija i bodom više od Mančester sitija, koji sa još tri kluba deli treću poziciju.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: G. F.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike