Pol Pogba i Nada Topčagić dočekali jutro kod Ibre

04.10.2021

08:09

0

As Mančester junajteda zajedno sa srpskom folk pevačicom bio na proslavi u Milanu

Pol Pogba i Nada Topčagić dočekali jutro kod Ibre
Copyright Printscreen/Instagram

Jedan od najvećih fudbalera današnjice švedski as Zlatan Ibrahimović napunio je juče 40. godinu, ali i stranice svih tabloida i sportskih dnevnika sveta zbog slavljeničke žurke koju je organizovala njegova supruga Helena i sjajnog poklona.

Žurka iznenađenja koju je otvorila lično Nada Topčagić Zlatanovom omiljenom pesmom "Jutro je" počela je u nedelju oko 23.00 posle utakmice u kojoj su "rosoneri" uspeli da savladaju neugodnu Atalantu sa 2:3 u Bergamu.

Mesto je bilo hotel Hajat na kome je svtleo broj 40 od svetiljki soba, pa tako nije postojala sumnja da će Ibra baš na tom mestu proslaviti ulazak u petu deceniju života. Inače, Ibrahimović nije bio u rosteru za meč u Bergamu zbog problema sa Ahilovom tetivom, ali se na proslavi pojavio zajedno sa saigračima iz ekipe Milana. 

 - I dalje se osećam jači od svega, nije vreme za razmišljanje o oproštaju. Kad se vratim, biće mi strašno, želim da dignem na noge 80.000 ljudi - obećao je Zlatan u intervjuu za Milan TV.

Na proslavi roođendana pojavili su se Paolo Maldini, bivši saigrač iz PSŽ golman Đenove Salvatore Sirigu, Đenaro Gatuzo. Điđi Donaruma, Marko Verati, Pol Pogba, Adrijano Galijani ... 

Naravno, u Srbiji su društvene mreže odmah preplavljene "šerom" fotke Nade Topčagić i asa Mančester juanjteda Pola Pogbe, koji osim zajedničkih dana na Old Trafordu sa Ibrom deli i superagenta Mina Rajolu.

Zlatan ne bi bio to što jeste da jednom objavom na Instagramu nije napravio pravu pometnju među svojim pratiocima. On je zadivio svet slikom Ferarija SF90 Spider koji je dobio na poklon od sebe.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: D. P.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike