Ne valja! Junajted opet bez pobede kod kuće, Evertonu slatki bod

02.10.2021

14:19

0

Autor: 24sedam

Ne valja! Junajted opet bez pobede kod kuće, Evertonu slatki bod
David De Hea - Copyright Tanjug/AP Photo/Dave Thompson

Kristijano Ronaldo je ostao na klupi za rezerve, a Mančester junajted bez pobede. Andros Taunsend je u drugom poluvremenu postigao gol za 1:1, tako je Everton sa bodom otišao sa Old Traforda.

Mnogo briga pred reprezentativnu pauzu. Ne može se reći ni da je vođstvo Junajteda bilo zasluženo, ali Antoni Marsijal je krajem prvog poluvremena postigao gol, svoj prvi još od februara.

Ipak, u drugom poluvremenu je Bruno Fernandeš loše izveo korner, krenula je kontra, Demaraj Grej se herojski izborio za loptu na levom krilu između Freda i Arona Van-Bisake, dodao do Abdulaja Dukurea u sredini, koji je između dvojice igrača prosledio na desnu stranu, gde je Taunsend bio sam, tako da mu nije bilo teško da niskim udarcem savlada Davida De Heu.

Ronaldo je ušao u 57. minutu, ali nije imao mnogo uticaja ni pre ni posle izjednačujućeg gola. Everton je još jednom zatresao mrežu, ali je VAR intervenisao i ocenio da je Jeri Mina bio u ofsajdu.

U poslednje tri utakmice na Old Trafordu, Junajted je ispao iz Liga kupa od Vest Hema, izgubio od Aston Vile u prvenstvu i sada je osvojio samo bod.

Mnogo je briga i problema za tim Ole Gunara Solskjera. Posle reprezentativne pauze slede derbiji sa Liverpulom i Mančester sitijem, kao i teška gostovanja Lesteru i Totenhemu, tako da ćemo posle tih utakmica imati konkretniju sliku koliko može ovaj tim sa ovim trenerom.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike