Penale šutiram ja! Bruno nema nameru da se "skloni" pred Ronaldom: Ne plašim se odgovornosti

26.09.2021

15:02

0

Posle poraza od Aston Vile, koji ide na dušu i Fernandešu, navijači Mančester junajteda očekivali su drugačije vesti

Penale šutiram ja! Bruno nema nameru da se "skloni" pred Ronaldom: Ne plašim se odgovornosti
Copyright Printscreen/Twitter

Ne štima nešto u redovima "crvenih đavola". U naletu pozitivne energije zbog dolaska Kristijana Ronalda, ekipa Mančester junajteda dobro je startovala u Premijer ligi. Ali...


Stigla su brzo tri poraza, po jedan u Ligi šampiona, Kupu i šampionatu, pa su nezadovoljstva sve glasnija.

Jedan od igrača koji su se našli na udaru je Bruno Fernandeš, čovek koji je u porazu od Vile promašio penal za izjednačenje. Njegov šut visoko iznad prečke zaboleo je sve kojima je klub sa Old Traforda pri srcu.

Svi su zapravo bili iznenađeni činjenicom da je Bruno uzeo loptu za penal umesto Ronalda, a nakon promašaja očekivali su da Fernandeš shvati gde je pogrešio i ubuduće prepusti Kristijanu šutiranje sa bele tačke.

To se, izgleda, ipak neće dogoditi. Ako se Bruno bude pitao, on će i dalje šutirati sa 11 metara.

- Nema izgovora za promašen penal. Ja sam uvek svoj najveći kritičar, a ovo ću iskoristiti za dodatni napredak. Veće od mog razočarenja je to što je tim izgubio. To je najvažnije, a ja ću biti spreman za sledeći put - napisao je Bruno na društvenim mrežama i dodao:

- Preuzeo sam odgovornost i opet ću to uraditi u budućnosti bez ikakvog straha. Najvažnije je da zajedno pobeđujemo i uvek ću raditi sve kako bih pomogao timu. Hvala svima na podršci posle utakmice, doživeo sam emotivno to što su navijači pevali moje ime. Vratiću se jaču zbog sebe, zbog saigrača i navijača koji su me uvek podržavali.

Mančester junajted se, zahvaljujući dobrom startu, nalazi na četvrtoj poziciji Premijer lige, sa istim brojem bodova kao drugoplasirani i trećeplasirani, odnosno bodom manje od lidera Liverpula.

 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike