Noćna mora na "Teatru snova" - Šokantni poraz Junajteda, povrede i najgori penal u istoriji fudbala

25.09.2021

13:48

0

Noćna mora na "Teatru snova" - Šokantni poraz Junajteda, povrede i najgori penal u istoriji fudbala
Tanjug/AP Photo/Jon Super - Copyright Printscreen/Twitter

Kakav košmarni dan za Mančester junajted! Ne samo da je pretrpeo prvi poraz u sezoni, već je ostao bez Luka Šoa i Harija Megvajera zbog povreda, a onda je na kraju, pred sam kraj meča Bruno Fernandeš izveo verovatno najgori penal u karijeri.

Na kraju, Mančester junajted – Aston Vila 0:1!

Pobednički gol postigao je Kortni Haus u 89. minutu. On je posle kornera skočio, ostao sam i glavom poslao loptu unazad, iza Davida De Hee za veliko slavlje.

Ostalo je još malo vremena, a Haus je mogao da postane i tragičar u isto vreme, pošto je u 93. minutu igrao rukom. Sudija je malo oklevao, pa dosudio penal. Fernandeš je krenuo da ga izvede, a onda je silovito šutirao po sredini, ali daleko, daleko preko gola!

Printscreen/Twitter
 

Odigran je i ostatak meča i Vila je na kraju odnela svoju prvu pobedu nad Junajtedom u takmičarskim utakmicama još od 2009!

Iako je postignut samo jedan gol, utakmica je bila daleko od dosadne. Bilo je brzo i dinamično sa mnogo šansi. Statistika kaže da je Junajted imao 28 šuteva na gol, a Vila samo sedam. Ali među tih sedam našao se i onaj Hausa.

Iako je ovo tek prvi poraz Junajteda kod kuće, tim Ole Gunara Solskjera je ispao iz Liga kupa, a izgubio je i prvi meč Lige šampiona, tako da je moguće da sada na Old Trafordu sledi oluja.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: P.K.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike