Otkriveno zašto se Ronaldo vratio u Mančester: Za godinu i po postaje menadžer "crvenih đavola"!

24.09.2021

08:56

0

Transfer Kristijana Ronalda iz Juventusa u Mančester junajted sigurno je jedna od najvećih priča u letnjem prelaznom roku

Otkriveno zašto se Ronaldo vratio u Mančester: Za godinu i po postaje menadžer "crvenih đavola"!
Copyright Tanjug/AP Photo/Ian Walton

Portugalac se vratio na "Old Traford" da pomogne klubu da ponovo osvaja trofeje, i mora se priznati da je sjajno počeo u novom-starom klubu.

Ronaldo jeste dobro počeo, ali se to za Junajted baš i ne može reći. Rana eliminacija iz Kupa (Kristijano nije igrao) i poraz od Jang Bojsa od 2:1 u Ligi šampiona (on je dao jedini gol za Mančester), nisu baš razlog za preterano zadovoljstvo.

Zbog toga su sve glasniji oni koji su od povratka Ronalda imali samo jedno pitanje: "Šta će mu to u karijeri?" Izgleda da odgovor na njega ima čuveni Tim Šervud, nekadašnji menadžer Totenhema i selektor Engleske.

I, moramo reći, njegove reči imaju smisla.

- Ronaldo će postati trener onog trenutka kad završi karijeru, a ja mogu da ga vidim na klupi Mančester junajteda. Poslednjih nekoliko godina on daje instrukcije i sa klupe. U finalu Evropskog prvenstva 2016. je bio uz selektora Portugala, a videli smo isto i na gostovanju Junajteda u Švajcarskoj nedavno - poručuje Šervud, pa dodaje:

- Mogu da se kladim da će biti menadžer Junajteda za 18 meseci ako Solskjer ne bude imao rezultate.

Mančester junajted se posle pet kola Premijer lige nalazi na deobi prvog mesta sa Čelsijem i Liverpulom, vodi se kao treći zbog slabije gol razlike, a već u subotu po podne (13.30) ima priliku da nastavi sa dobrim izdanjima u ligi duelom sa Aston Vilom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike