Pa, fenomenalno! Ronaldo: Radujem se novim trofejima! Solskjer: Ne, mi to ovde više ne radimo (FOTO)

10.09.2021

14:47 >> 14:54

0

Urnebesna montaža nekadašnjeg fudbalera Liverpula

Pa, fenomenalno! Ronaldo: Radujem se novim trofejima! Solskjer: Ne, mi to ovde više ne radimo (FOTO)
Copyright Solskjer i Ronaldo Martin Rickett/PA via AP

Cela Engleska se digla na noge nakon što se Kristijano Ronaldo vratio u Mančester junajted, iako je već sve “bilo gotovo” za dolazak u Siti.

BUdno su svi pratili razboj situacije, na kraju je Portugalac potpisao za klub sa Old Traforda, a nekako su se tome najmanje obradovali u redovima najvećeg rivala Liverpula.

“Crveni đavoli” i “Crveni” sa Enfild rouda su verovatno najveći rivali u engleskom fudbalu, broje se trofeji, stalna su prepucavanja ko je bolji, trofejniji, važniji…

Iz tog razloga je više nego zanimljiva “igrarija” koju je napravio nekadašnji fudbaler Liverpula. Još je “luđe” što čovek uopšte nije Englez, nego Španac Hoze Enrike. Voleli su ga liveprulovci i ranije, ali će tek sada njihova ljubav biti neograničena.

pročitajte još:

Enrike je iskoristio jednu od fotografija na kojoj se nalaze Kristijano Ronaldo i menadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer. A pomenuta fotka deluje kao da je Norvežanin učitelj, a Portugalac neposlušni đak.

Iskoristio je to namazani Hoze i napisao izmišljeni dijalog Ronalda i Solskjera, pa sve ispratio emotikonima koji plaču od smeha i opisuju reakciju valjda svakog navijača Liverpula.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jose enrique (@joseenriquee3)

Kristijano: Radujem se osvajanju titula sa tobom.

Ole: Ne, mi to ovde više ne radimo.

Jasna je aluzija na sušni period Mančester junajteda. Crveni đavoli su poslednji trofej osvojili 2017. u Ligi Evrope, a šampionksu titulu u Premijer ligi nemaju još od sezone 2012/13.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike