Prava ljubavna priča: Kristijano Ronaldo se vratio u Mančester junajted!

27.08.2021

16:04 >> 19:31

0

Završena je transfer bomba!

Prava ljubavna priča: Kristijano Ronaldo se vratio u Mančester junajted!
Copyright Kristijano Ronaldo u Mančester junajtedu, Profimedia

Kristijano Ronaldo se vratio u Mančester junajted, saopštio je klub!

Sve se desilo jako brzo. Ronaldo je hteo da ide iz Juventusa, Mančester siti je bio zainteresovan, ali je hteo da Portugalcu ponudi jednogodišnji ugovor i manju platu, ali i da ne plati obeštećenje “staroj dami”.

Onda se superagent Žorž Mendeš uključio i obratio direktno porodici Glejzer. Oni su rekli “da”, pristali na nešto veću platu, kao i da plate obeštećenje. Junajted je zvanično poslao ponudu Juventusu i dobio je odgovor:

– Mančester junajted sa oduševljenjem potvrđuje da je klub postigao dogovor sa Juventusom oko transfera Kristijana Ronalda, koji će biti završen čim se dogovorimo oko ličnih uslova i posle lekarskih pregleda. Kristijano je pet puta osvajao Zlatnu loptu, a do sada je osvojio više od 30 velikih trofeja u karijeri. Tu su pet Liga šampiona, četiri Svetska klupska prvenstva, sedam titula u Engleskoj, Španiji i Italiji, kao i Evropsko prvenstvo sa Portugalom.

Ronaldo je iz Juventusa otišao 2009. Englezi pišu da je ugovor na dve godine, uz obeštećenje od 20 miliona evra Juventusu, kao i tri miliona kroz bonuse.

Druge nezvanične informacije kažu da će Ronaldo zarađivati 25 miliona po sezoni, uz bonuse. Siti mu je navodno nudio 15 miliona po sezoni.

Ovaj prelazni rok je stvarno jedan od jačih i senzacionalnijih poslednjih godina.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike