Šokantni obrt, gori Engleska! Siti odustao od Ronalda, igrač se vraća u svoj Junajted!

27.08.2021

14:06

0

Neverovatne vesti stižu iz Engleske

Šokantni obrt, gori Engleska! Siti odustao od Ronalda, igrač se vraća u svoj Junajted!
Copyright Kristijano Ronaldo u Mančester junajtedu, Profimedia

Zaista je neverovatan finiš ovog prelaznog roka, jer vesti stižu jedna drugu. Taman kada je procurilo da PSŽ hoće Erlinga Halanda umesto Kilijana Mbapea, pojavila se vest koja je zasenila čak to!

Kako naime javljaju odlično obavešteni i ugledni izvori iz Engleske, kao što su Skaj sports i Mančester ivning njuz javljaju da dolazi do senzacionalnog obrta. Već viđen transfer Kristijana Ronalda u Mančester siti je propao.

Klub se povukao iz pregovora, ali prava senzacija jeste da se u trku uključio Mančester junajted! “Đavoli” tako žele da vrate svoju legendu, a vlasnici su navodno dali “amin”.

Fabricio Romano se javio sa detaljima:

Junajted sprema ugovor za Ronalda, Mendeš bi trebalo da ga dobije, a klub je “ubeđen” da će vratiti Ronalda. Igrač je svom agentu Žoržu Mendešu rekao da je “otvoren za povratak”.

Ugovor bi navodno trebalo da bude potpisan na dve godine, do 2023.

Sitiju očajnički treba napadač. Ostali su bez Harija Kejna, a onda su se nevoljno okrenuli ka Ronaldu. Navodno su mu nudili jednogodišnji ugovor na 15 miliona evra, bez obeštećenja Juventusu.

Kako pišu Englezi, superagent je kontaktirao direktno porodicu Glejzer, vlasnike Junajteda, koji su odmah prihvatili predlog jer žele da povrate ugled kod navijača. I ne samo to, oni su spremni da plate obeštećenje, ponude Kristijanu dvogodišnji ugovor sa platom od 16 miliona evra po sezoni.

To bi zaista bio senzacionalni povratak. Sada nam ostaje da čekamo…

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike