Zbog Ronalda niko nije smeo ni da pipne slatkiše: Niko tokom timske večere nije ni pogledao u dezert

14.09.2021

16:00 >> 08:03

0

Toliki je uticaj Kristijana na sve oko sebe

Zbog Ronalda niko nije smeo ni da pipne slatkiše: Niko tokom timske večere nije ni pogledao u dezert
Copyright Kristijano Ronaldo / AP Photo/Rui Vieira

Kristijano Ronaldo se vratio u Mančester junajted i sve je sada drugačije. Ne samo da je postigao dva gola na svom debiju, već je kompletna atmosfera oko kluba drugačija. Legende ga opisuju kao čoveka koji ima ogroman uticaj.

Ne samo da je saigračima održao govor i rekao im da je došao da osvaja trofeje. Ali, tu nije kraj. Kristijano je postavio standard kad su u pitanju briga o telu i ishrana.

Ovo je otkrio Li Grant, treći golman Junajteda. On je za TalkSport ispričao kako je izgledala večera u petak, dan pre meča.

Večerali smo u klupskom hotelu. Petkom obično imamo neke deserte. Pita od jabuka, brauni, šlag ili šta god. Reći ću vam sad, u petak niko nije dirnuo slatkiše, ništa, jer su svi sedeli i čekali. Jedan od momaka me pitao “Šta Kristijano ima u tanjiru? Bili smo radoznali, pa smo bacili pogled i videli smo najčistije i najzdravije jelo koje možete da zamislite. A bilo mi je zabavno kako nijedan jedini igrač nije smeo da jede brzu hranu pred njim.

Naravno, tu je i ritual inicijacije, gde novi igrač obično stane na stolicu i peva. To se dešava sa svima u svim klubovima, pa je otkrio da li je Ronaldo pevao.

– Nije hteo da peva ili igra, iskoristio je taj trenutak kao novajlija da održi govor novim saigračima. Ustao je i bio je briljantan. Jasno je da neću da otkrijem šta je sve rekao, ali je bilo zanimljivo. A zanimljivo je i da je to ponovio posle Njukasla. A sve to pokazuje da je zaista hteo da dođe i da igra za ovaj klub, što izaziva pokornost kod navijača ili bilo koga vezanog za klub. On je globalna megazvezda koja je apsolutno oduševljenja što se vratila – zaključio je Li Grant.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike