U Barseloni je već počelo da "kuva", predsednik PSŽ izvređan na ulasku u hotel

15.02.2021

21:16

0

Autor: Adam Štulić

Katalonci počekuju svece u prvom meču osmine finala Lige šampiona

U Barseloni je već počelo da "kuva", predsednik PSŽ izvređan na ulasku u hotel
Copyright Profimedia

Dueli Barselone i PSŽ već nekoliko godina su “na nož”. Razloga je nekoliko, što onih na terenu, a mnogo više zbog igara van travnate podloge, tek uoči sutrašnjeg prvog meča osmine finala Lige šampiona na “Nou Kampu”, navijači katalonskog giganta su odlučili da naprave “vruć” doček velikim rivalima.

Na meti grupe Barseloninih fanova bio je vlasnik “svetaca” Naser Al Kelaifi, najviše zbog toga što su se Parižani “drznuli” da dirnu u katalonsko božanstvo – Lea Mesija.

Podsetimo, sve su glasnije spekulacije o tome da će argentinski superstar na kraju tekuće sezone kao slobodan igrač napustiti “Nou Kamp”, a kao jedan od najvećih favorita za njegovo dovođenje slovi upravo PSŽ, koji je jednom već zadao udarac Barseloni, kada je kupio Nejmara.

U Barseloni su posebno ljuti bili zbog toga što su čelnici PSŽ pre nekoliko nedelja otvoreno govorili o želji da angažuju jednog od najboljih fudbalera svih vremena, što su Katalonci protumačili kao dodatni pokušaj destabilizacije uoči dvomeča dva kluba u prvoj rundi nokaut faze elitnog takmičenja.

Pročitajte još

– Lopove, ostavi Mesija, j… PSŽ, k… sine – samo su neke od uvreda koje su bile upućene prvom čoveku PSŽ prilikom dolaska u hotel.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike