Ovaj Nejmarov potez samo će pojačati glasine o prelasku Mesija u PSŽ

02.02.2021

17:27

0

Autor: Adam Štulić

Brazilac bi uskoro trebalo da završi svoj deo posla

Ovaj Nejmarov potez samo će pojačati glasine o prelasku Mesija u PSŽ
Copyright MN Press

Brazilski superstar Nejmar trebalo bi uskoro da stavi paraf na produžetak saradnje sa PSŽ.

Iako se pre dva leta spekulisalo o njegovom povratku u Barsu, ili prelasku u madridski Real, čelnici “svetaca” su mirno sačekali povoljan trenutak i na pragu su da završe veliki posao.

Kako saznaje portal “Goal”, dve strane su u odmaklim pregovorima oko novog ugovora, koji bi sjajnog napadača vezao za “Park prinčeva” do leta 2026. godine.

Ovaj Nejmarov potez mogao bi još više da pojača glasine oko dolaska Lea Mesija u “grad svetlosti”, a da bi tako nešto zaista moglo da se dogodi, između redova je potvrdio i trener Barselone Ronald Kuman, u intervjuu za “The Athletic”.

Pročitajte još

– Nisam siguran da će Mesi produžiti ugovor s Barselonom. Nadam se da hoće, jer je i dalje sjajan igrač i još pravi prevagu u korist našeg tima. Uživam u tome da budem njegov trener, ako pogledate način na koji svakodnevno trenira, to je neverovatno. Došao je kao dete u Barsu i još ga ne vidim u dresu nekog drugog kluba – rekao je Kuman.

Podsetimo, Mesiju je već dozvoljeno da pregovara sa zainteresovanim stranama pošto je ušao u poslednjih šest meseci ugovora sa katalonskim gigantom, a Mančester siti i PSŽ su već istakli spremnost da artgentinskog asa privole u svoje redove.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike