Da li Zvezda mora da traži novog trenera? Stanković ima poziv iz Italije

08.04.2021

08:19 >> 13:11

0

Autor: D. B.

Mediji na Apeninima znaju i ime kluba koji želi šefa struke crveno-belih

Da li Zvezda mora da traži novog trenera? Stanković ima poziv iz Italije
Copyright Promo/FK Crvena zvezda

Izgleda da bi Dejan Stanković uskoro mogao da dobije prvu ponudu iz Italije!

Prema saznanjima “Il Secola” trener Crvene zvezde je želja predsednika Samprodije Masima Ferera koji ne krije da je zadovoljan radom sadašnjeg trenera Klaudija Ranijerija, ali i da želi promenu na klupi.

Realno, ovaj neobični gazda fudbalskog kluba iz Đeneove (bogatstvo je zaradio u kinematografiji), nema šta da zameni iskusnom Ranijeriju pošto je Samp u sredini tabele Serije A, ali…

Lokalni list “Il Secolo”, inače obično pouzdan kada su u pitanju vesti oko Sampdorije, tvrdi da je gazda Sampa već obavio i razgovor sa Stankovićem. Navode da se sve odigralo u blizini Rima, ali ne i kada, odnosno da li je bilo reči o angažmanu nekadašnjeg kapitena Srbije.

Stanković je u Zvezdu stigao na mesto koje je ostalo upražnjeno odlaskom Vladana Milojevića, a sinoćnjem pobedom u 164. večitom derbiju praktično je i osigurao titulu u Superligi Srbije.

Pročitajte još

Tokom trenerske karijere u sezoni 2014-2015 Stanković je bio pomoćni trener u Udinezeu, a na Apeninima je ostavio duboki igrački trg braneći boje Lacija i Intera. Činjenica da je sa Zvezdom obezbedio ove sezone plasman u nokaut fazu Lige Evrope i da je njegov tim u dvomeču protiv Milana pokazao da može ravnopravno da se nosi sa velikanom italijanskog fudbala sigurno da je skrenula pažnju mnogih klubova na Dekijevo trenersko znanje.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike