Da li je ovaj potez Milana jasan signal da su izgubili bitku za Vlahovića?

16.06.2021

05:49 >> 05:38

0

Autor: Adam Štulić

Rosoneri počeli pregovore sa Austrijancem srpskih korena

Da li je ovaj potez Milana jasan signal da su izgubili bitku za Vlahovića?
Copyright Dušan Vlahović, Profimedia/Andrea Staccioli / Insidefoto/Sipa USA

Sezona iz snova je iza Dušana Vlahovića, ispred njega su slatke muke tokom leta. Dok se bore da ubede nekadašnjeg đaka Partizanove omladinske škole da potpiše novi ugovor, čelnici Fiorentine su odredili cenu po kojoj jedan od najtalentovanijih napdača na svetu može da promeni sredinu.

Mančester junajted, Liverpul i Borusija iz Dortmunda dugo su figurirali kao najozbiljniji pretedenti za Vlahovićev potpis, u jednom trenutku su kao potencijalni kupci figurirali Roma i Milan, dok se u igru nije uključio Juventus i „rasterao“ sve konkurente.

Da su se na „San Siru“ pomirili sa činjenicom da u predstojećem prelaznom roku neće moći da angažuju „srpskog Ibrahimovića“ govori i informacija koju su plasirali najugledniji italijanski mediji.

Profimedia

Naime, čelnici „rosonera“ su obavili početne razgovore sa zastupnicima Austrijanca srpskog porekla Saše Kalajdžića, koji im je zapao za oko posle sezone u kojoj je postigao 17 golova i upisao šest asistencija na 36 mečeva.

Kalajdžić se trenutno nalazi sa nacionalnom selekcijom na EURO, a njegovi agenti su pozvani u kancelarije Milana zbog sve većeg nećkanja čelnika italijanskog velikana da plate Čelsiju obeštećenje za Olivijea Žirua, kojeg su želeli da angažuju kao slobodnog igrača.

Instalirajte iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike