Mezimac „delija“ postaje Srbin?

20.06.2021

16:22 >> 16:43

0

Autor: Adam Štulić

Iskusni ofanzivac bi mogao uskoro da dobije srpski pasoš

Mezimac „delija“ postaje Srbin?
Copyright Ben, Kanga i Katai foto: MN Press

Rade čelnici Crvene zvezde na više frontova poslednjih dana. Dok se kompletira transfer Aleksandra Prijovića i dok se traži rešenje sa AEK za dolazak Nenada Krstičića, rukovodstvo srpskog šampiona pokušava da reši jedan od, potencijalno većih problema za, pre svih, trenera Dejana Stankovića u nastupajućoj sezoni.

Da informacije o dolasku levog beka Mohike i napadača Moldea Ohija Omoižuanfa na stadion „Rajko Mitić“ imaju dobro utemeljenje govori i podatak da u Ljutice Bogdana razmatraju mogućnost da El Fardu Ben dobije srpski pasoš.

Prema saznanjima „Mozzart sporta“, ne bi bilo iznenađenje da u redovnu proceduru za dobijanje srpskog pasoša uđe reprezentativac Komorskih Ostrva, koji ispunjava uslov za ulazak u redovnu proceduru dobijanja srpskih papira, jer je stanovnik Beograda od januara 2018. godine.

– Ne bi bilo iznenađenje da Ben ostane u Zvezdi do kraja karijere. On hoće da kupi stan u Beogradu i živi ovde i kada se ne bude bavio profesionalnim fudbalom – poručio je nedavno generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić, što je još jedan od nagoveštaja da bi nekadašnji ofanzivac Olimpijakosa uskoro mogao da postane Srbin.

Podsetimo, Zvezda na platnom spisku od stranaca ima Sekua Sanogoa, Gelora Kangu, Aksela Bakajoka, Filipa Falka i El Fardu Bena. Dolazak Mohike i Omoinžuanfa zaokružio bi spisak od sedmorice legionara, a u mečevima na domaćoj sceni, kao što je poznato, mogu da igraju samo četvorica inostranih fudbalera.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Mozzart sport

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike