I to se dešava: Sin Zvezdinog Brazilca igra za Partizan i najbolji je u svom godištu

17.06.2021

11:23

0

Bivši štoper Crvene zvezde da početka milenijuma Fabio da Silva i dalje živi u Beogradu, a njegov sin trenira fudbal u Humskoj

I to se dešava: Sin Zvezdinog Brazilca igra za Partizan i najbolji je u svom godištu
Copyright Eli Tadeu, Ailton, Alehandro Kastiljo i Fabio Karleandro da Silva/MN Press

Da li se sećate Fabija da Silve?

Obećavao je mnogo, jer je pružao odlične partije u dresu Rada, gde je igrao kao štoper ili zadnji vezni, tri godine u kontinuitetu.

Fabio Da Silva/MN Press

Nije ostavio naročito dobar utisak kao član Crvene zvezde, baš kao i mnogi drugi njegovi zemljaci, pa je možda i to ” brazilsko prokletstvo” na Marakani razlog što je svog sina poslao u Humsku da igra za 2012. godište Partizana.

Fabio Da Silva junior je jedan od najboljih igrača u svom uzrastu. Prošlog vikenda je na jednom turniru u Šapcu njegova ekipa trijumfovala, a on je od žirija proglašen za najboljeg igrača.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by CRNO.BELE.BEBE (@crnobelebebe)

Fabio da Silva senior počeo je karijeru 2001. godine u brazilskog Sport Resifeu. U Srbiju je došao 2002. godine, odmah na Banjicu, među “građevinare”, da bi se 2005. preselio u Crvenu zvezdu za vreme predsedničkog mandata Dragana Stojkovića Piksija.

Prema podacima dostupnim na Transfermarktu njegova karijera je trajala do 2017. godine u Brazilu, gde je igrao za Sentral, 16. klub u njegovom “CV”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike