AEK hoće sam da bira: Ovo je igrač Zvezde kojeg Grci žele u zamenu za Krstičića

15.06.2021

16:13

0

Autor: Adam Štulić

Tamnošnji mediji pišu da je lopta prebačena u dvorište crveno-belih

AEK hoće sam da bira: Ovo je igrač Zvezde kojeg Grci žele u zamenu za Krstičića
Copyright MN Press

Veliku bitku vode Crvena zvezda, atinski AEK i Nenad Krstičić oko povratka iskusnog veziste na stadion „Rajko Mitić“. Nekadašnji fudbaler Sampdorije jasno je stavio do znanja vlasnicima atinskog kluba, čim se sezona završila, da želi da se vrati u domovinu, dok su vodeći ljudi žuto-crnih njemu i crveno-belima, takođe veoma jasno i precizno, naglasili da nemaju nameru da puste igrača pod ugovorom bez obeštećenja.

Od tada, a ima tome nekoliko nedelja, traje nadmudiravanje, pre svih, rukovodstva dva kluba, oko uslova pod kojima bi transfer mogao da se realizuje. Srpski šampion ne želi da plati AEK traženih 500.000 evra, već predlaže „trampu“, ali dosadašnji pokušaji sa Gelorom Kangom i, poslednji, sa Markom Gobeljićem nisu dali željeni rezultat.

Ipak, grčki mediji pišu da prostor dogovor o razmeni, ipak, postoji i da je iz Atine u Beograd stigao konkretan predlog i da se sada čeka odgovor kluba iz Ljutice Bogdana.

Portal „to10.gr“ saznaje da bi atinski velikan rado u svojim redovima video Milana Gajića, čiji se kvaliteti visoko kotiraju i kod novog trenera Vladana Milojevića.

Instalirajte iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike