Asano razbio iluzije: Samuraji, kodeksi, sve je to samo mit o Japanu

29.06.2021

10:07 >> 11:41

0

Autor: Milan Nastić

Prvi čovek Partizana veruje da će dobiti spor na sudu u slučaju bivšeg igrača crno-belih

Asano razbio iluzije: Samuraji, kodeksi, sve je to samo mit o Japanu
Copyright MN Press

Predsednik Partizana, Milorad Vučelić, govorio je o aktuelnim temama u klubu, a najviše se zadržao na slučaju Takume Asana, napominjući da su ga tužili i da se nada da će dobiti taj spor.

– Samuraji, kodeksi, razna samoubistva. To je mit o Japanu. Samo se nalaze argumenti da se sve svali na Partizan. Nikada se nije dogodilo da u sred takmičarske sezone ode igrač. Tužili smo ga. Stojimo jako dobro u tom sporu. Raskinuo je Asano ugovor i krenuo. Tu je neka mistifakacija kod nas, Japanci su prezicni ljudi, ubiju se kada voz kasni nekoliko minuta. Pratio sam da su vozovi u Japanu kasnili 33 minuta – kazao je Vučelić na TV Prva.

Pročitajte još

Prvi čovek Partizana osvrnuo se i na tvrdnje navijača da su oni odgovorni za odlazak Japanca, odnosno da su zbog toga tražili da celo rukovodstvo podnese ostavku.

– Nikada nisam davao ostavke, uvek sam bio smenjivan. Ne mislim da bi trebalo da se daje ostavka. Instuticije biraju. Nikad ne reci nikad, nisam nadobudan, ali neću da dam ostavku.

Milorad Vučelić se dotakao i odnosa sa Crvenom zvezdom.

– Bilo je mnogo zategnutih situacija u prošlosti. Kada pobedimo derbije oni nas napadaju, suđenj. Bili smo lišeni uticaja u FSS, prosto je neprirodno da se najveća kluba nemaju uticaj. Sastali smo se i dogovorili oko nekih stvari oko kojih jesmo. Bilo je konkretnih, broj ligaša, bonusa. Sve je proteklo u odličnoj atmosferi – zaključio je Vučelić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: TV Prva

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike