Takuma Asano otkrio za Japance zašto je napustio Partizan

25.05.2021

08:33 >> 08:34

0

Autor: Milan Nastić

Bivši fudbaler crno-belih već zaboravio na crno-bele

Takuma Asano otkrio za Japance zašto je napustio Partizan
Copyright MN Press

Bivši fudbaler Partizana Takuma Asano na okupljanje japanske reprezentacije obelodanio je zašto je napustio redove crno-belih.

– Imao sam probleme sa isplatom plata, ugovor sam raskinuo usled zabrinutosti. Od tog trenutka otvorio sam sledeće poglavlje u karijeri. Znao sam da me čekaju aktivnosti na reprezentativnom planu, zbog čega sam se pripremao najbolje što mogu – kazao je Asano.

Pročitajte još

Japanac je ubeđen da njegov slučaj neće završiti na sudu.

– Vidim da se podigla velika prašina, ali za mene slučaj ne postoji. Primećujem da su ljudi oko mene zabrinuti, ali ja takvih problema nemam. Sve je čisto, i baš me briga šta drugi misle. Trenutno sam fokusiran na igranje za moju zemlju. To mi je takođe važno za nastavak karijere.

Asano priznaje da se ne nalazi u dobroj formi, jer utakmicu nije odigrao skoro mesec dana.

– Skoro mesec nisam odigrao zvaničnu utakmicu, moram da vratim osećaj. Prilagodio sam treninge uz pomoć kondicionog trenera iz reprezentacije Japana, ne verujem da će dugo odsustvo da mi predstavlja problem. Krećem sa grupnim treninzima, svakodnevno ću da podižem formu.

Japan je otkrio koji su mu planovi za naredni period.

– Kad sam došao u Srbiju, jedan od ciljeva bio je da se domognem neke od pet najjačih liga. To je moja velika želja, jednaka onoj da učestvujem na narednom Mondijalu. Sve ukazuje da će to i da se dogodi – zaključio je Takuma Asano.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike