Partizan ne sme da se pravda kosmičkim nepravdama, Vučelić najavio borbu na tri fronta!

22.06.2021

08:26 >> 10:14

0

Crno-beli najavili borbu na tri fronta

Partizan ne sme da se pravda kosmičkim nepravdama, Vučelić najavio borbu na tri fronta!
Copyright Milorad Vučelić, 24sedam/Katarina Mihajlovicć

Fudbaleri Partizana počeli su danas pripreme za novu sezonu u sportskom centru Teleoptik. Prelazni rok je u jeku i dugo će trajati, ali sezona ne može da čeka.

Igračima, stručnom štabu i zaposlenima obratio se predsednik kluba Milorad Vučelić, koji im je poručio da sačuvaju mir i da hrabro krenu u borbu na tri fronta.

– Imam najveću tremu kad se obraćam pred početak priprema, kao što imam potrebu da popijem jednu za smirenje dok gledam vaše utakmice. Čestitam vam blistavu seriju, verujem da ćete je nastaviti. Tu su neka nova lica, očekujem da će vam dres biti teret – rekao je Vučelić u “Zemunelu”.

Milorad Vučelić, 24sedam/Katarina Mihajlovicć

Partizan je drugu uzastopnu sezonu završio bez osvojenih trofeja, a predsednik crno-belih nije bežao od te činjenice.

– Moram da kažem nismo uspeli bez obzira na vaš trud i rezultat. Ovo su bile dve sušne godine. One dođu i najjačima, ali nema žaljenja i pravdanja kosmičkim nepravdama. Ovde smo da bi sušne godine prošle. Verujem u vas i verujem da ćete iskoristiti pravo na borbu, mi idemo u takmičarsku bitku na tri fronta – kazao je Vučelić, a onda dodao:

– Neka vas ne obeshrabruju naši masovni mediji svojim kritikama, jer oni su u takvim vremenima da nalaze odušak i kompenzuju ono što ne mogu da pišu o drugim stvarima u fudbalu. Nemojte da vas uznemiravaju kritike… Da bi čovek mogao da oseti i poštuje veličinu Partizana on i sam mora da bude neko i nešto.

Pročitajte i ovo:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike