Milorad Vučelić: Plate kasne mesecima u Interu, pa su oni šampioni Italije

06.05.2021

23:23

0

Autor: novosti.rs

Prvi čovek veruje da će Partizan dokatazi da je u pravu u sporu sa Asanom

MN Press

Posle dugog čekanja da se oglasi predsednik Partizana Milorad Vučelić je za Novosti rekao svoje viđenje situacije nastale odlaskom Takumea Asana. Prvi čovek crno-belih smatra da je pravo na strani njegovog kluba i da će se to dokazati na arbitraži koja sledi:

– Cela ta priča sa Asanom je čista prevara! Pretpostavljam da se radi o dogovoru Japanca sa nekim klubom koji želi da ga angažuje, a po svemu je potpuno jasno da on nije imao nijedan osnov ni po našim, ni po zakonima UEFA, da uradi to što je uradio. U svemu ovome je po slovu ugovora nadležan i naš sud – rekao je Vučelić.

MN Press

Vučelić otkriva da Asano nije pristao na smanjenje plate zbog razloga proizašlih postojanjem pandemije.

Pročitajte još

– Nije postojala nijedna konkretna ponuda iz Emirata, bilo je samo interesovanja. Pre će biti da je posredi “kovid plata” umanjena za pedeset odsto, s kraja prošle sezone, na šta on nije pristao. Kada je u pitanju kašnjenje, ne postoji nijedan pravni osnov, a i da je postojalo tako nešto on je morao da pošalje upozorenje klubu 15 dana ranije, što nije učinio. Dešava se i u Interu da plate dugo kasne, pa je taj klub osvojio titulu u Italiji. Očigledno je trenutno prisutan neki svojevrsni “stampedo” protiv Partizana – zaključio je prvi čovek crno-belih.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Povezane vesti