Herta oborila cenu za Radonjića, ali hoće još: U rukama im je jak adut

03.07.2021

06:12 >> 08:46

0

Autor: Adam Štulić

Berlinski klub će, kako stvari stoje, istrajati u svojoj nameri

Herta oborila cenu za Radonjića, ali hoće još: U rukama im je jak adut
Copyright Nemanja Radonjić, Profimedia

Kako stvari trenutno stoje Herta će, po njenim uslovima, dobiti Nemanju Radonjića, koji je od starta imao jasnu viziju gde želi da nastavi karijeru.

Podsetimo, srpski reprezentativac je minulih šest meseci proveo u Berlinu na pozajmici iz Olimpika, čije će rukovodstvo, prema informacijama kojima raspolaže „Kiker“, biti stavljeno pred svršen čin u letnjem prelaznom roku.

Iako je privikavanje na novu sredinu išlo sporije od očekivanog, Radonjić je u finišu sezone prikazao svoj puni potencijal, bio jedan od najzaslužnijih za ostanak Herte u elitnom rangu nemačkog fudbala i ujedno doneo razlog za zadovoljstvo u Marselj.

Međutim, Herta je odlučila da se kocka i, iako u jednom trenutku nije tako izgledalo, čini se dobila. Čelnici berlinskog kluba nisu želeli da aktiviraju otkupnu klauzulu od 11.5 miliona evra, svesni činjenice da Olimpik očajnički želi da se „reši“ Radonjićevog ugovora.

Sačekali su Berlinci nekoliko nedelja da reše određena finansijska pitanja i odmah potom krenuli u relizaciju transfera, koji u ovom trenutku iznosi osam miliona evra. Ipak, vodeći ljudi nemačkog kluba žele još da spuste cenu za „nestašnog dečka srpskog fudbala“, s veoma jakim adutom u rukama – izričitoj želji Nemanje Radonjića da karijeru nastavi na „Olimpijskom stadionu“.

Na rasplet ne bi trebalo dugo da se čeka…

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike